htibi80
Velünk: 3493 napja
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Mi ez a szemétség!? Mér van neked ennyi???
Ja, meg Civic Type-R... könnyű JDM-ezni, ha rossz oldalon hordják a kormányukat...
Igen.. nekem is a sok Toyota Yaris TS illetve egy pár RS volt a feltűnő, meg amiből mégtöbb volt a Honda HR-V. De azért előbukkant egy pár Impreza, EVO, Silvia is.
Aiya Napa-t én is megnéztem, bár csak az utolsó napomon egy pár óra erejéig, de lehet azért volt ilyen ismerős a táj
Én inkább a dél-nyugati parton tartózkodtam.
Egy szép piros NA Ciprusról - épp motoroztunk, és a GoPro kapta el. Otthon, visszanézéskor vettük csak észre, hogy valami miatt eléggé ül a hátulja
Nagyon ismerős ez a scenery Cirpusról... Ez pontosan merre van a szigeten?
Illetve, ott elég sok JDM verda jár, ültetve. Meglepődtem, mikor kint voltam, hogy mennyire tuneolják ott a kocsijukat az emberek, illetve hogy mennyire kedvelik a japán vasakat.
Ayia Napa-n volt a szállásunk, a délkeleti csücsköt jártuk be két robogóval. Itt épp Konnos Beach-re tartottunk. Tele volt minden hosszított, limósított (értsd: 6 ajtóval) Merci és Volvo taxikkal, ja és minden második autó Toyota Yaris TS.
Egy szép piros NA Ciprusról - épp motoroztunk, és a GoPro kapta el. Otthon, visszanézéskor vettük csak észre, hogy valami miatt eléggé ül a hátulja
Nagyon ismerős ez a scenery Cirpusról... Ez pontosan merre van a szigeten?
Illetve, ott elég sok JDM verda jár, ültetve. Meglepődtem, mikor kint voltam, hogy mennyire tuneolják ott a kocsijukat az emberek, illetve hogy mennyire kedvelik a japán vasakat.
Ha még nem láttátok (napirajz.hu):
Próbálta már valaki így az ülés ezen funkcióját?
Ezt a beépített ülésfűtés nagyon szeretni fogja ...
Próbálta már valaki így az ülés ezen funkcióját?
Wolfblind, szeretnél kabala-lényt?
(Totalcar, Tulln, börze cikk)
Hehe ez jopofa...
Wolfblind, szeretnél kabala-lényt?
(Totalcar, Tulln, börze cikk)
Egy ilyet elfogadnék,
Egy ilyet elfogadnék,