Gyéé
Velünk: 6214 napja
Ennél egyszerűbb kipuffogórendszert nem nagyon tudok elképzelni...
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Ennél egyszerűbb kipuffogórendszert nem nagyon tudok elképzelni...
A tegnap délután, három képben: soproni jégeső előtt/közben/után. Épphogy sikerült fedezékbe húzódni...
:D
A tegnap délután, három képben: soproni jégeső előtt/közben/után. Épphogy sikerült fedezékbe húzódni...
Érkezett egy küldeményem. A postás szerint svédország adta fel, egyébként kínai motyó.
De csak hogy tudjam, éreztesse mi is jött, volt szíves és körvonalazta a csomagot a "fekete nyejlonos" és"külföldi" címszavakkal
Fotó retus 1992-ből:
Olvastam ma egy kis szösszenetet a Mazda jelvényeiről ahol azt írták, hogy a fénycsóva (amit mindig is hiányoltam a sajátomról) csak 1992-ben jelent meg. Előkerestem a miata.net-ről a korabeli katalógusokat ami ugyanaz volt 92-93-ban csak egy kicsit átdolgozták a felni kupakot és a jelvényt ezen a képen.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Anya/lánya kombó volt, a kamion sorolt rájuk. Viszont mindenki megúszta épen.
Igen ,sajnos hasonló már előfordult velem is, mikor a kicsivel mentem egy nagyobb dzsipp mellett észre sem vett.
Off - On
Persze mondanom sem kell, hogy ez majd minden alkalommal előfordul ha motorral vagyok, sőt motorral előzéskor már a kocsi melett szoktam járni, mikor az okos se mtükör sem oldalra nézünk művelet, és elkezd letolni bal szélre - ne m, nem száguldozok, normál tempóba nmentem- .
Off-Off
off-
én inkább "száguldozok" mármint előzésnél.így tanítottak hogy minnél kevesebb időt töltsek el a másik sávban.no meg a hangos dob sem árt.
Igen ,sajnos hasonló már előfordult velem is, mikor a kicsivel mentem egy nagyobb dzsipp mellett észre sem vett.
Off - On
Persze mondanom sem kell, hogy ez majd minden alkalommal előfordul ha motorral vagyok, sőt motorral előzéskor már a kocsi melett szoktam járni, mikor az okos se mtükör sem oldalra nézünk művelet, és elkezd letolni bal szélre - ne m, nem száguldozok, normál tempóba nmentem- .
Off-Off
De legalább volt olyan tökös és megpróbálta...
Most csak ezt találtam a telómban:
mind kettő szép.egy kérdés akkor mindegyik tacsiba be van ültetve air ride? :D arra gondolok mikor a hátsó lábai leengednek,de nem ül,csak a golyói érnek le :D mx5 kompatibilis kutyák :D
akkor ez gyári extra náluk.egyébként már a miénk is elkapta a miataitiszt.ma mikor kocsikázás után kimentem hozzá ilyen arcal fogadott :D
mind kettő szép.egy kérdés akkor mindegyik tacsiba be van ültetve air ride? :D arra gondolok mikor a hátsó lábai leengednek,de nem ül,csak a golyói érnek le :D mx5 kompatibilis kutyák :D
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992