gonzi
Velünk: 3255 napja
Én úgy látom, ezt kér csoportbéli nő is olvsata
Pedig Gyéé szegény csak arra gondolt, hogy az a papucs 1989-ből mindenkinek jól áll, talán még a férfiaknak is!
Én úgy látom, ezt két csoportbéli nő is olvsata
Én úgy látom, ezt kér csoportbéli nő is olvsata
..nézz ki egy jó képet ami tetszik, és próbáld a lehető legjobban leutánozni a kompozíciót. Ja, és a legfontosabb: telefonnal, ipaddel, ilyen szarokkal sehogy. Fényképezőgéppel.
A háttered legyen homogén, semleges, egyszínű, ne vonja el a szemet a kép témájától.
Láss hozzá!
..nézz ki egy jó képet ami tetszik, és próbáld a lehető legjobban leutánozni a kompozíciót. Ja, és a legfontosabb: telefonnal, ipaddel, ilyen szarokkal sehogy. Fényképezőgéppel.
A háttered legyen homogén, semleges, egyszínű, ne vonja el a szemet a kép témájától.
Láss hozzá!
Ez nem semmi, de Anitának a hosszú haj is jól állt!
Black Sushi
..itt valami nem stimmel...most festettem fehérre a gépem,de vissza kell mennem a festékboltba,csajt nem adtak,csak edzőt,festéket,higitót !
Hopgy kell jó képet csinálni? Antitálentum vagyok....:-(
http://logout.hu/cikk/fotozas_okostelefonnal_2/bevezeto.html
.
Hé! Veszed le onnan a lábad!!
Láss hozzá!
Fun is not a straight line
..nézz ki egy jó képet ami tetszik, és próbáld a lehető legjobban leutánozni a kompozíciót. Ja, és a legfontosabb: telefonnal, ipaddel, ilyen szarokkal sehogy. Fényképezőgéppel. :):):)
Hopgy kell jó képet csinálni? Antitálentum vagyok....:-(
.