Csoky
Velünk: 3573 napja
Van itt Like button? A színe olyan lopakodó rejtőzködő
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Van itt Like button? A színe olyan lopakodó rejtőzködő
Meg nem vmikor tavasszal jon csak sajna, ok de csak a Swift Sportban van 130LE, viccet felre teve en varom, a kasztni merevebb az nem baj sot, NA tulzottan is csavarodik, remelem a futomu ultra lesz, az, hogy Euro 6-os lesz, az Ecutekkel orvosolhato lesz szepen gazreakcio ilyesmi, meg catback rendszerrel, amire kivancsi vagyok mikor jon ki hozza az elso tuning leomlo az kenyes pontja nagyon. De nem leomlobe integralt katalizatoros lesz, mint az NC ha jol tudom.
Szerintem...
Nekem elolrol nagyon tetszik az ND, a hatulja valoban gagyi kicsit(meg a muszerfalon az az idiota kijelzo jujj az nem kellene oda), majd lengyel tuningkittel atszabjuk szebbre....
Viszont vegre NA feelinget fog adni majd 995kg, szerintem az 1.5 130LE/151Nm is jo lesz, specifikaciora ugyanaz lesz, mint az en 1.8NA-m az (990kg/131LE/152Nm), kis ecutekkel nemi kipufftuningal agresszivra varazsolhato.
Hát az NA a maga 26 éves konstrukciójával egy modern autó volt akkor, és még azt gondolom,hogy erőben sem volt kevés!
De 2015-öt írunk!! 130LE a Suzukiban van !!!
NA meg a picit ráz , picit nyeklik , tekeredik stb... szerinted az ND vissza fogja ezt adni?
Szerintem puritánabb és letisztultabb lesz mint az NC és akkor aztán teljesen kiölve belőle a zoom zoom vagy a Jinba Ittai!!
Bár nem így lenne és valami csoda folytán mégis ezeket az érzéseket beletudták volna "programozni" az Euro NACP és a környezetvédelmi besorolásoknak megfelelése mellett.. Azt hiszem ez kizárt!
Legyünk Optimisták!
Nekem elolrol nagyon tetszik az ND, a hatulja valoban gagyi kicsit(meg a muszerfalon az az idiota kijelzo jujj az nem kellene oda),
apropó megjött már nektek?
ja, az a kijelzö az halálos...
Nekem elolrol nagyon tetszik az ND, a hatulja valoban gagyi kicsit(meg a muszerfalon az az idiota kijelzo jujj az nem kellene oda), majd lengyel tuningkittel atszabjuk szebbre....
Viszont vegre NA feelinget fog adni majd 995kg, szerintem az 1.5 130LE/151Nm is jo lesz, specifikaciora ugyanaz lesz, mint az en 1.8NA-m az (990kg/131LE/152Nm), kis ecutekkel nemi kipufftuningal agresszivra varazsolhato. Bar a Skyactive motor kihivas mindenkeppen....
Nemreg Ecutekeztunk egy 1.8NC-t minden szeria, leomlo cserelve racing beat-re nagyon jo lett 148LE-val....
Sok boldog születésnapot (holnap) szép óttó
Azt hittem már 3-án írtam, holnap lesz, köszönöm Bird!
Hát még ha bent lesz a TEIN!
Boldog Születésnapot !
Jól le van ültetve....
Holnap lesz, de a köszöntés már megvolt.
Sötétített üvegek.
sajnos ez a jövő. motorokba aksit tesznek,sport motorokba!!kik ilyen hülyék,na és akkor autókrol ne is beszéljünk.bár még az ND szerintem elmegy kategória,bár a motorjára leszek kiváncsi hogy mennyire fog harapni.és remélem nem olyan műanyag kacat lesz mint az új kocsiké.illetve azt is remélem hogy azért élőben pozitív tapasztalataink lesznek vele,mert a képekben én már sokszor csalódtam(hála istennek pozitívan) :D
mint egy nagy piros
és még könnyek is jönnek a szeméből...
Ez a fehér nekem is sokkal jobban tetszett volna...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ebben a formában legalább van valami komolyság..
Ha hátulról nézem és Merci jel van rajta akkor kb egy SLK. Nekem ez olyan letisztult, szép megszokott, az ND hátsója (tényleg nem sugall masszivitást, de ) nem hétköznapi.