xperience5
Velünk: 4202 napja
Nekem fénykürtre nem nyílik a lámpa.
Flash to pass-nak hívják, 1994-től volt széria.
Nekem nyílik, pedig '93-as :-O Tele vagyok extrákkal :D
NA 1993
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
NA 1993
Az enyém 97-es... Megyek, kipróbálom... Nem nyílik, megnéztem. Esetleg valami bizti lehet az oka?
Köszönöm!
Ezt a diódás átkötést az enyémen már valaki megcsinálhatta, mert nekem nem marad fent csak ameddig húzom a fénykürtöt. Eddig nem is tudtam, hogy ez nem ilyen gyárilag. A kapcsoló vagy nyomógomb sem rossz megoldás az egyes lámpanyitásra, de Én mindenképpen tennék elé egy biztosítékot.
A korai példányoknál nem nyílik fel.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Köszönöm!
Ezt a diódás átkötést az enyémen már valaki megcsinálhatta, mert nekem nem marad fent csak ameddig húzom a fénykürtöt. Eddig nem is tudtam, hogy ez nem ilyen gyárilag. A kapcsoló vagy nyomógomb sem rossz megoldás az egyes lámpanyitásra, de Én mindenképpen tennék elé egy biztosítékot.
Köszönöm!
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Trükkösen széthúztam a másik oldalon a motor csatlakozóját
Laci, majd jovo heten odaadom a kis aramkort kb. 1000Ft megcsinalni, amivel belulrol nyitogathatod oldalankent a lampat, meg egy kis kiegeszitessel lehet a magassagot is valtoztatni(lazy eye)....
Szia!
Megtudnád osztani velünk az áramkör kapcsolási rajzát illetve bekötését? Persze csak ha nem rontom ezzel itt valakinek az üzletét.
Köszi előre is.
Meg kell keresnem a linket, vhol otthoni gepen meg van most nem talalom, a nem igazan mernoki megoldas az ez, mondjuk egyszeru az teny:
A masik pl. amikor tavolsagival udvozolsz vkit akkor ugye fent marad a lampa 2-3s-ig minimum, itt pl. olyan trukkot csinalsz, hogy egy sima diodaval atkotod, olyan 3A-s kell kb. es akkor azonnal visszamegy a lampa ezt tudod kombinalni az elso kapcsolos dologgal es akkor egy lampaval gyorsan tudsz udvozolni vkit .....Egy nagy feher csatlakozot keresned ujabbaknal zold talan?, R/W(piros/feher) es W/B(feher/fekete) pontokat kotod ossze a diodaval....
De mondom ez a filleres megoldas, igaz mukodik a szebb az aramkoros megoldas.....
Ez is jo igaz ez dragabb, megcsinalni sztem 4-5ezer forint kb...:
Laci, majd jovo heten odaadom a kis aramkort kb. 1000Ft megcsinalni, amivel belulrol nyitogathatod oldalankent a lampat, meg egy kis kiegeszitessel lehet a magassagot is valtoztatni(lazy eye)....
Szia!
Megtudnád osztani velünk az áramkör kapcsolási rajzát illetve bekötését? Persze csak ha nem rontom ezzel itt valakinek az üzletét.
Köszi előre is.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Húú, az szuper lenne, már épp akartam egy ilyet szerezni.
Thx
Bana mellett.
Szép! A lámpa vezetékelése meg lett bontva, hogy külön is nyílik? Vagy kézzel tekerve nyitottad ki?