zoli69
Velünk: 4552 napja
Az olyan, mint egy tejeskanna fedele.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Az olyan, mint egy tejeskanna fedele.
Ha már itt tartunk a benzin betöltő sem egy iparművészeti darab...
Ez a szárnyas csavaros acélfelni érdekes. (A ronda nőre szokták mondani, hogy érdekes arca van...)
Ötlet súlycsökkentésre :-)
Ez nagyon Lotus Elan lookalike lett. Elég ötletes
Ötlet súlycsökkentésre :-)
Ha már "récing-fíling" ez is eléggé az
Nem rossz ez a lecserélt vízhőfokmérő ;-) Hát még ha egy teljesen kerek digitális kijelző elférne oda...
Köszi! Akkor bakancsot is viszek
nem vagyok arra ismeros. keress ra ördög oromra. van ott egy szep turautvonal is amugz. azt hiszem edvi illes utcat utottem be a gpsbe, es valahol a cel kornyeken volt ez
Betojok! Ez itt van Bp-én? Ez ott van ha megyek Gazdagrétről felfelé és amikor felértem a nagy dombra és megy le meredeken az út akkor az aljában balra kell kanyarodni? Vagy megyek tovább fel a következő emelkedőn és az 59-es villamos végállomása előtt megyek jobbra?
koszi. hat a kep lehetne jobb, de forgalom volt csak ellottem egyet gyorsan... iszonyat szep ez az ut. ördög-orom, gazdagret fele. es ennel sokkal szebb kicsit lentebb, mindket oldalrol belognak a fak az ut fole, alig latni az eget...es az ut is szepen kanyarog. vissza fogok menni hamarosan autot fotozni aztan meglatjatok..ha nem nezitek meg addig
szép! a kép is meg az út is!
hol készült?
Háát szerintem a piroson is ugyan olyan lehet, csak más szögből van fotózva.
Boogie autóján van szintén hátsó sárfogó és látható, hogy csak minimálisan orvosolja a promblémát. ugy sem lesz tökéletes amit nem is értek, hogy milyen okból tervezték meg így!!
Elől nincs baj, de hátúl...tiszta buták ezek a kerékjárati ivek...
Szerintem olyan a hátsó kerékjárati ív mintha egy gonosz japán óriás a konzervnyitójával "kicsit" neki esett volna vagy egy unatkozó Godzilla kicsit megcsócsálta volna... A japók meg nézték, vakarták afejüket és végül azt mondták: hm egész egyedi, hagyjuk így... Ez az NB-sek keresztje, mint az európai NA-soknak az IFA ködlámpa hátúl...