Meglátogattam LaleeKirályt a palotában.
A valahol lejjebb idézett link szerint jártunk el. (köszönöm mx5fannak!)
Leszedtük a váltó borítását. Szemre a 3. fokozat 1,5mm-re lehetett a váltó öntvényétől kapcsolt, de nyugalmi állásban.
Ugyanez a 4. fokozatban kb 2,5mm. Tehát a villa beljebb is tarthatta volna a körmöskapcsolót, az áttétel miatt 1-2 mm-rel, de nem tette.
Beállítás: én fent voltam az emelőn és váltogattam 3-4 között, Lalee alul tekerte az excenter anyát. Így nem születtek fényképek. Elmondása szerint pár fokot kellett tekerni az óramutató irányában. Az elmozdulás a váltóbotnál 1mm-en belül volt.
Ezután próbaút következett, kb 25km az M0-áson. Egyszer sem esett ki sebességből és azóta sem! Bónuszként a kuplungon is állított, így feljebb fog és jobb lett érzésre a kapcsolás is. (Bár reggelente így is kűzdelmes a 2-est betenni)
A probléma úgy tűnik megoldódott, Lalee pedig megérdemli a nevét! Köszönet érte!
Költségek: a másik két opció a váltócsere és váltónagyjavítás volt. A beállítás ehhez képest 0,5%, illetve 1,5% költségű volt, de még ha kipréseltem volna a garanciát, akkor is 4%, ill 10%, a macerát nem számítva, úgyhogy mindenkinek ajánlom
)