Ezer KÖSZI És már tudom mi az a permalink.
Ajánlom a 2013-07-22 16:41:22-kor született bejegyzést ebben a topicban!
Van egy szám a válaszolok/idézem sornál, az a permalink.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Van egy szám a válaszolok/idézem sornál, az a permalink.
Fun is not a straight line
Köszi.
Kb. 2 hete folyamatosan a fórumot bújom,de ezt az infót nem láttam sehol.Jó tudni mit kell nézni,viszont valahogy meg kell tudnom mi a különbség a sperres féltengely vég és a nyitott diffihez csatlakozó féltengely vég között.Mert ugye hiába látom ha nem tudom mit nézek. Nem vagyok nagy net zsonglőr de remélem sikerül.
Szia!
Én is új vagyok, de visszaolvastam. Volt itt egy link, amiből kiderült, hogy az a pont, ahol a kardán a difihez csatlakozik, különböző a sperresnél meg a nem sperresnél, illetve a féltengelyek difi felőli vége is különböző. Tehát csak alája kell nézni és látszik a különbség. Kicsit lapozz vissza.
Hali,új vagyok üdv.mindenkinek! MX-5 vásárlását tervezem,de mindenképp gyári torsen diffivel szerelt 1.8 as gépet szeretnék.Angliában élek és mint tudjátok itt van választék. A kérdésem hogy tudjátok-e pontosan melyik felszereltségi szinthez járt alapból torsen? A 10th anniversaryba és az ikonba biztosan tudom hogy van,de azok ritkán kerülnek annyiba amennyi pénzem van. 98'-2002 közötti Miata-kat nézegetem. Minden 6gangos 1.8 asba van sperr??? Jópár hirdetést láttam MX5 1.8 "S" TYPE-rá írtak hogy gyári torsenes,de találtam egy csomó olyan S -TYPE hirdetést amihez meg nem volt írva...Az S TYPE ráadásul 5 gangos. TEHÁT:HONNAN TUDJAM MELYIKBEN VAN GYÁRI SPERR??? Ha elmegyek megnézni van valamilyen biztos módszer az igazság kiderítésére? 2002-es 1.8 sport 6 gangos nem irja a hirdetésbe a sperrt! Szerintetek? Jó a fórum,remélem hamarosan csatlakozhatok a tagok körébe.
Well played Sir.
Má megin.
Sakk.
Matt?
kéne már történjen valami ettől is égőbb dolog h végre elfelejtsétek ezt az egészet.
Kalap sárfogókkal amúgy mi a helyzet?
Sakk.
Na most már bekaphatjátok zsenikéim! Végülis nem én vettem sperrt a kocsimba úgy hogy már volt benne!
..súlyos terhek ezek, látod.
Azért remélem, fehér minta nem kerül a motorháztetőre..
Azért remélem, fehér minta nem kerül a motorháztetőre..
Önző érdekből vásároltam a gépet, így a motor-váltó-hajtás fékek stb egyenlőre nem lesznek eladóak, majd meglátom egyáltalán mit vettem.
jajaj! the black beast is borning című topic lassan kezdetét veszi?
Önző érdekből vásároltam a gépet, így a motor-váltó-hajtás fékek stb egyenlőre nem lesznek eladóak, majd meglátom egyáltalán mit vettem.