Barac
Velünk: 6005 napja
A váltója nem jó 1.6 NB-be?
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
A váltója nem jó 1.6 NB-be?
Na ez gyors volt, Laller akkor a diff erdekelne feltengelyekkel ha torsen...
Jajjajjajjj. Izééé ha elbontod vevő lennék az első spoiler és a ködlámpa keret+ködlámpára
Jegyezve!
Jajjajjajjj. Izééé ha elbontod vevő lennék az első spoiler és a ködlámpa keret+ködlámpára
Felejtsétek el, már megvan a gazdája tegnap óta
Neba***!
Okádékok azok a felnik...
De újak, és a gumik is. Vócvágenes köccs-nek jó lesz. Majd megmondom, hogy nem üt nem ráz.
Neba***!
Okádékok azok a felnik...
Kewl!
95%, hogy van benne. Ezt a felszereltséget gyakorlatilag csak hatos váltó/ torsen-nel forgalmazták, hacsak nem kérte valaki direkt nélküle, ugyanannyiért. Kicsit sok a km. Én már bontottam hasonlót, nem egy aranybánya, de megjárja. Pont a lufikat nem nagyon tudtam eladni.
Ebben van sperr , ha vki megveszi diffi feltengelyekkel kell belole
, de kinek van kedve elbontani egy ilyet(legzsakok is elmentek benne).
150 alatt en sem talaltam nagyon, plussz meg ha NA kell feltengely is, ha 1.6 kardan is.
Meg a 300fontos is, 100 font a szallitas, tehat kozel 140e...
Mondjuk ha en vennek, akkor inkabb az Anni fele 3,63-as kellene, a 3.9 vagy a 4.1 lehet kicsit rovid lenne...
Nutzon AKAutomotive hirdetésében kicsit akciósan több darab ~300 fontért ingyen szállítással UK-n belül:
Megnéztem hogy mégis mibe kerül most Mx5Heaven-nél a sperr:
http://www.mx5heaven______LSD_1_8_1101.html
Hát ez VAT-al meg a nálam annó felszámolt 56 font szállítási költséggel számolva kábé pont 200k HUF-ra jön ki. A cinikus kétszázezres benyögésem nem is volt irreális! Milyet szívtam volna ha valaki lecsap rá én meg kaján vigyorral a fejemen megyek rendelni és kiderül hogy jól megszivattam magam. Úgy látszik nem kéne viccelődnöm ha nem vagyok képben.. Az a durva hogy én még asszem 290 fontért vettem tőlük most meg 500! Mi a fene történt?
lehet rendelni Os Giken-t, Tomeit. 900-1600 dollár között van Amerikában, mire ide ér mondjuk lesz kb. 300ezer forint, mire az autóba bekerül olyan 400ezer.
A hülyének is megéri mert a gyári Torsen nagyon durva versenyfelhsználáson kívül mindenre tökéletes, kb 120-150ezer Ft-ból bent van, gondozás mentes, szinte tönkretehetetlen és bármikor beszerezhető és még a hézagolással sem kell szopni
Csak éppen sehol sincs gyári...akinek meg van, nem adja el.
Én eladom 200-ért. Érdekel?
persze, rohanok...
Arra akartam rávilágítani, hogy ha utána nézel rá fogsz jönni, hogy 120-150e-ért pillanatok alatt találsz és azt csak be kell tenni megbontás nélkül. De ha úgy érzed hogy nem találsz én tényleg szívesen odaadom az enyémet 200-ért én meg keresek magamnak egy másikat 130-ért. Ha egyszer sikerült találni másodszor is menni fog:-)
aha.