Bocsánat, pongyolán fogalmaztam, a felújítás alatt azt értem, hogy csapágyakat ellenőrizni (ha szükséges cserélni) és foghézagot beállítani. Megcsinálnám én is, csak nincsenek megfelelő mérőóráim hozzá.
Sperrdifi
Történet:
Bocsánat, ponygolán fogalmaztam, a felújítás alatt azt értem, hogy csapágyakat ellenőrizni (ha szükséges cserélni) és foghézagot beállítani. Megcsinálnám én is, csak nincsenek megfelelő mérőóráim hozzá.

susu
Velünk: 1927 napja
Tudtommal a Torsen-mag nem újítható fel.
Touge Runnerz

mester
Velünk: 5005 napja
és fel lehet újjítattni,vagy van valahol írás a működési elvről?

mester
aham...szóval nem nagy cucc...köszi

gzugzu
Velünk: 4208 napja
Azokban gyárilag meg Visco volt, ha tényleg az van benne.
Idővel/km-el azok nyitott difivé érnek.
Történet:
Azokban gyárilag meg Visco volt, ha tényleg az van benne.

mester
sziasztok,adott egy 91 környéki NA, állítólag sper difi van alatta,de kis házas,létezett ilyen? nem üzemképes,úgy hogy még kibontás alatt van...

gzugzu
5 sebességes 1.8NB vagy 1.8NBFL ből származó kell neked. A korábbi évjáratok (talán 2002-ig) Torsen rendszerűek, a későbbiek Fuji.
A 6 sebességeseknek más az áttétele.
Történet:
5 sebességes 1.8NB vagy NBFL ből származó kell neked. A korábbi évjáratok (talán 2002-ig) Torsen rendszerűek, a későbbiek Fuji.
A 6 sebességeseknek más az áttétele.

gzugzu
Elvileg egy 4.1-es Torsen, vagy esetleg Tochigi-Fuji difire van szükséged. Ha minden gyári, akkor se kardánt se féltengelyt nem kell cserélned.
Találj egy eladó példányt és vedd meg!
Történet:
Elvileg egy 4.1-es Torsen, vagy esetleg Tochigi-Fuji difire van szükséged. Elvileg se kardánt se féltengelyt nem kell cserélned.
Találj egy eladó példányt és vedd meg! ;)

Sztif
Velünk: 2248 napja
Tényleg ki kéne már próbálni legközelebb remélem nem leszek lusta megcsinálni
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz

PolyakIm
Velünk: 2234 napja
A legutolsó kakucsi napon lekötöttem. A kigyorsítások valóban stabilabbak voltak, de életemben először féltem a sikánokban meg a célegyenes utáni gyors balos bejáratán. Nekem iszonyatosan instabillá vált az autó. Vissza is kötöttem.

Sztif
Velünk: 2248 napja
A lamellásnak mondjuk meglesz az előnye ha elemelkedik a kerék akkor is tud zárni és lesz hajtás Pályára mindneképpen jobb.
Illetve ilyen szűk pályán mint kakucs érdemes a hátsó stabrúddal játszani akkor elvileg kevésbé emelgeti a hátsó kereket. Én nekem is szokott ez a probléma lenni :/ Mindig elhatározom ,hogy kipróbálom de mindig elmaradt eddig :D
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz