Nyiri
Velünk: 2485 napja
"Do a burnout. One skid mark = open, two = LSD." :D
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
"Do a burnout. One skid mark = open, two = LSD." :D
...amúgy meg Torsen emelőn nyitott diffiként viselkedik és nagyházas
Tehát ha emelőn derült ki, hogy speres (mindkét hátsó kerék üresben egy irányba forog) akkor az nem lehet Torsen...
Emelőn hogy lehet kideríteni, hogy Torsen sper van az autó alatt?
.
Szervusz!
múlt évben az USA-ban még videóztak működő viszkós speres miatákat, tehát van olyan ami akkor még működött
amúgy meg Torsen emelőn nyitott diffiként viselkedik és nagyházas
Tehát ha emelőn derült ki, hogy speres (mindkét hátsó kerék üresben egy irányba forog) akkor az nem lehet Torsen.
De lehetne 2003-2005 Tochigi-Fuji LSD késői NBFL-ből, de az szintén nagyházas diffi = más a féltengely, kardán, diffi kívülről mint NA-nál
Szervusz!
múlt évben az USA-ban még videóztak működő viszkós speres miatákat, tehát van olyan ami akkor még működött
Tehát ha emelőn derült ki, hogy speres (mindkét hátsó kerék üresben egy irányba forog) akkor az nem lehet Torsen.
De lehetne 2003-2005 Tochigi-Fuji LSD késői NBFL-ből, de az szintén nagyházas diffi = más a féltengely, kardán, diffi kívülről mint NA-nál
Szervusz!
Igen ez így van. De mivel az enyémben már bőven van kilométer és a fórumban olvasottak alapján a viszkósnak már régen tönkre kellett volna mennie ( de jól műkszik) így lehet utólag került már bele valamilyen más sperr. Vagy ez egy különösen jól sikerült 25 éves viszkós sperr. )
Amúgy amikor megvettem nem is tudtam róla, csak az emelőn derült rá fény. )
Szia.
Itt az " L.S. DIFF," jelzi, hogy gyárilag diffis az autó? Nekem 92-es és ugyanezt írja. Tehát külön nem jelzi ez, hogy viszkos vagy Torsten csak a gyári sperr kivitelt jelzi az autónál?
Köszi és Üdv
Sziasztok,
Kérdezhetném, hogy torsen, vagy lamellás, de nem vallásháborút szeretnék kirobbantani, hanem csak az NC-mbe sperrt, de elbizonytalanodtam, hogy milyent, ezért várom a tapasztalaton alapuló javaslatokat. Az autót szeretném normálisan (közúton, időnként gyereküléssel a jobb oldalon, akár úgy is, hogy anya vezet) és hegyen akár sietősebben is használni, időnként pályanapon is játszani, de elengedhetetlen, hogy szűk helyekre mint pl. teremgarázs hely is be tudjak vele parkolni. Szóval minden tapasztalat és javaslat érdekel.
Előre is köszi a tanácsokat!
Sziasztok,
Kérdezhetném, hogy torsen, vagy lamellás, de nem vallásháborút szeretnék kirobbantani, hanem csak az NC-mbe sperrt, de elbizonytalanodtam, hogy milyent, ezért várom a tapasztalaton alapuló javaslatokat. Az autót szeretném normálisan (közúton, időnként gyereküléssel a jobb oldalon, akár úgy is, hogy anya vezet) és hegyen akár sietősebben is használni, időnként pályanapon is játszani, de elengedhetetlen, hogy szűk helyekre mint pl. teremgarázs hely is be tudjak vele parkolni. Szóval minden tapasztalat és javaslat érdekel.
Előre is köszi a tanácsokat!
Ritka 4.3-as sperr NA-NB-NBFL-re eladó! Akit érdekel írjon vagy hívjon! Üdv! Z.
Fun is not a straight line
Ritka 4.3-as sperr NA-NB-NBFL-re eladó! Akit érdekel írjon vagy hívjon! Üdv! Z.
Irj erre: energytech@energytech.hu
Koszi
Szervusz!
mail ment, aztán "Delivery to the following recipient failed permanently" jött
Sziasztok!
2002-es NBFL-be keresek sperrt. Tud valaki esetleg?
Előre is köszönöm.
itt alvazszam alapjan tudod nezni elvileg. enyemre kiirja a sperrt:
Dani