huszi
Velünk: 11 napja
Sziasztok!
Belső visszapillantó tükröt vennék (1991. NA 1.6)
Ha valakinek van esetleg, kérem jelezze: huszi23d@gmail.com
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Belső visszapillantó tükröt vennék (1991. NA 1.6)
Ha valakinek van esetleg, kérem jelezze: huszi23d@gmail.com
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Rossz helyre írtam.
Köszönöm
Sziasztok!
NB (1999) - hez keresek hátsó alsó-felső lengőkarokat. Ha esetleg valaki tud ilyenről, kérlek jelezze.
Köszönöm
Sziasztok!
NB (1999) - hez keresek hátsó alsó-felső lengőkarokat. Ha esetleg valaki tud ilyenről, kérlek jelezze.
Köszönöm
Sziasztok! 1991-es NA-hoz (amerikai) keresek bal ajtót és teljes csomagtér borítást! Ha van valakinek akkor ne tartsa magába!!!! :-)
Sziasztok! 1991-es NA-hoz (amerikai) keresek bal első sárvédőt meg jobb hátsó sárvédő javító ívet. Ha valakinek van ne tartsa magában!
Sziasztok! 1991-es NA-hoz (amerikai) keresek jobb hátsó sárvédő javító ívet. Ha valakinek van ne tartsa magában! Esetleg bal ajtó?
Szia!
Megvetted annak idején a teljes felső panelt? Nekem most pont egy bal oldali napellenző kellene :-)
S2ATI
Szia ,
Sokat segít ,ha irsz típust
Sziasztok!
-Első lökhárító
-Jobb első lámpa (nem Xenonos)
-Jobb első lengőkar (felső) ha jól tudom egyben van a gömbfejjel, újonnan elég borsos, ezért gondoltam a bontott megoldásra
-Bal és utasoldali légzsák
Ezeket keresem bontottban, ha esetleg bárkinek van elfekvőbe eladó, szívesen megnézném!
Előre is köszönöm! :-)
mazdabonto.com? kirakva nem hiszem, de nekem majdnem NC lendkereket kudltek egyszer szoval gondolom van nekik NC is
most latom, hogy ez a xedoscar..bocsi
Dani
mazdabonto.com? kirakva nem hiszem, de nekem majdnem NC lendkereket kudltek egyszer szoval gondolom van nekik NC is
Asszony volt, hevesen sminkelt.
Legjobb bontós ajánlatom eddig 20e HUF (új 30e), de az az egész felső panel a lámpával és a két napellenzővel. Az is jó ha valakinek a bal tört le és felezünk!
Tudtok még bontót ajánlani a Jap-ker és a XedosCar -on kívül ahol lehet ilyen?
Sziasztok! Keresek 2005 -ös NC -be jobb oldali bontott napellenzőt, hátha van valakinek feles..
Köszi, PG
Csak nem lerugta? :-)
Black Sushi