simkor
Velünk: 3214 napja
A futó Moss akció véget ér februar 22-en, így ha szeretnetek meg rendelni pl hátsó dobot, vagy más egyéb készleten levő dolgot, akkor várom mailben szerda estig, hogy pénteken el tudjam küldeni.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
A futó Moss akció véget ér februar 22-en, így ha szeretnetek meg rendelni pl hátsó dobot, vagy más egyéb készleten levő dolgot, akkor várom mailben szerda estig, hogy pénteken el tudjam küldeni.
Sziasztok, a megrendeles elkuldve, Air Scoop-bol osszesen 9db volt ebbol 7db a mienk. Elorelathatolag nem lesz tobb, ezt is keserves volt rendelni, mert a neten mar nem lathato ez a keszlet :-)
A tobbi akcios dologbol meg van keszletuk, februar 18-an egy utolso rendelest le tudunk adni, akinek kell kipufogo stb
bog_josi, teged beirtalak
Sziasztok, a megrendeles elkuldve, Air Scoop-bol osszesen 9db volt ebbol 7db a mienk. Elorelathatolag nem lesz tobbi.
A tobbi akcios dologbol meg van keszletuk, februar 18-an egy utolso rendelest le tudunk adni, akinek kell kipufogo stb
bog_josi, teged beirtalak
Vegyetek fel a kapcsolatot simkorral!
Köszi, írtam neki.
大使館
Reggel írtam neki tel számot is kértem az övét most várok
Vegyetek fel a kapcsolatot simkorral!
Igen aktuális a 2 db köszönöm előre is.
Kacsa, aktuális még?
Egy NA-ra valóra én is beneveznék, ha még nem ment el a rendelés! Köszi!
mail: mazda.kepek (kukac) dzsímél.com
大使館
Kacsa, aktuális még?
Visszakerült az Air Scoop a kínálatba Moss-éknal, így ha kell valakinek meg SOS írjon mailt, mert holnap rendelés!
Sracok! Simkor email cimet megtalaljatok egy korabbi hozzaszolasban, irjatok neki levelet!
Annyira pörög a topik, hogy kimaradt.
Sracok! Simkor email cimet megtalaljatok egy korabbi hozzaszolasban, irjatok neki levelet!
Black Sushi
Szia, én pl nem kaptam mailt, de látom egyik ismerőstöl a táblázatot. Megoszthatom másokkal is?
Kacsáét beírom a táblázatha, de hátha más is szeretne rendelni még....
Mégsem, mert nem tudom szerkeszteni.
bugarpeti kukac gémél pont kom
Szia, én pl nem kaptam mailt, de látom egyik ismerőstöl a táblázatot. Megoszthatom másokkal is?
Kacsáét beírom a táblázatha, de hátha más is szeretne rendelni még....
Szia! Úgy látom NC-hez még van www.moss-euro___-breeze-904-511.html Szeretnék én is feliratkozni ha lehetséges.
NC-hez valóra én is feliratkoznék! Kinek írjak mailt, hova?
Szia! Úgy látom NC-hez még van www.moss-euro___-breeze-904-511.html Szeretnék én is feliratkozni ha lehetséges.
Az meg szerencsére van :-) az Air Scoop nagyon kapos volt, írtam nekik, mikorra várható meg válasz nem jött.