boogie84
Velünk: 3668 napja
Sziasztok,
szabad tudni h mennyinél jártok?
Vasárnapot láttam rendelési időre.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Sziasztok,
szabad tudni h mennyinél jártok?
Vasárnapot láttam rendelési időre.
Ujra MOSS akcio, nekem lenne kb 200 GBP erteku motyom (NC fektarcsak) aki szerete csatlakozni ne tartsa magaba
Save 11%: Spend over £125 inc 20% VAT (£104.17 ex VAT)
Save 13%: Spend over £400 inc 20% VAT (£333.33 ex VAT)
Save 17%: Spend over £800 inc 20% VAT (£666.67 ex VAT)
Ujra MOSS akcio, nekem lenne kb 200 GBP erteku motyom (NC fektarcsak) aki szerete csatlakozni ne tartsa magaba
Save 11%: Spend over £125 inc 20% VAT (£104.17 ex VAT)
Save 13%: Spend over £400 inc 20% VAT (£333.33 ex VAT)
Save 17%: Spend over £800 inc 20% VAT (£666.67 ex VAT)
Ment a mail!
2008 2.0 NC Coupe Niseko, Galaxy Grey
Hello
pls dobj egy mailt a simkorob kukac gmail pont com-ra, es felirlak a listaba
Egyébként elértük a 800 GBP-s álomhatárt így a maximális kedvezménnyel megy a rendelés (-15%)
Szia,
En is beszalnek nehany dologgal ha meg nem keso, a holnapi nap folyaman elkuldom a listat emailben es egyeztetunk.
koszonom!
Sziasztok!
Ma sikerült meghallgatnom Ripley autóján a Cobalt dobot, amit ezúton is köszönök!
Tetszik, ezért rendelnék ha még lehet csatlakozni.Hogy fog zajlani az egész?Kinek kell utalnom?
Üdv:Starksew
Kóbor
Írj kérlek egy cikkszámot a simkorob kukac gmail pont com-ra es küldöm a részleteket
Sziasztok! Egy 50fontos ilyen nekem is kellene: http://www.moss-euro___-cobalt-904-377.html
2008 2.0 NC Coupe Niseko, Galaxy Grey
Sziasztok!
Én is beszálnék egy NB cobalt hátsó dobbal, ha még nem rendeltetek. Ki szervezi végül?
Sziasztok!
Én is beszélnék egy NB cobalt hátsó dobbal, ha még nem rendeltetek. Ki szervezi végül?
Kis motiváció, hogy a 12% -ot már elértük. A 15%-hoz kéne még 330 font rendelés...
Sziasztok!
Még új vagyok itt és klubtag sem vagyok még de lehet hogy beszállnék egy Cobalt silencerrel nc 2.0 ra.A másik lehetőségem egy használt Racing beat lenne aminek ugyszintén nem hallottam a hangját még.Remélem vasárnap meg tudok hallgatni élőben 1-2 verziót..Akkor tudok majd dönteni és választ adni.
Üdv:Starksew
Kóbor
A Group buy-ban négyen vagyunk, ha valaki meg szeretne csatlakozni, ne tartsa magába :-) okt17-en rendelünk
Ha gondoljatok, szivesen megszervezem a group buy-t, kuldtem par embernek mailt akit kihagytam a simkorob kukac gmail pont com-on tud nalam jelentkezni.
Ha mas akarja vallalni, reszemrol az is OK nekem par cucc kell csak ha osszejon a kedvezmeny
Ha csak végdob, akkor nem.