CsBeci
Velünk: 2605 napja
Sziasztok!
Gondolkozok már régóta én is egy Cobalt dob vásárlásán, hosszabb távon nem túl hangos?
Üdv
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Sziasztok!
Gondolkozok már régóta én is egy Cobalt dob vásárlásán, hosszabb távon nem túl hangos?
Üdv
Gondolkozom egy door bush szetten, de ahogy nézegettem nem biztos hogy jól jövök ki a postából ha mindenki cobaltokat rendelget :D Ha reális összegre jönne ki a postám énis benne vagyok egy group buy-ban. Köszi!
NC-re nem látok leömlőt...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok!
Lehet én is beszállok majd egy cobalttal (220£), de meg nem tudom biztosra mondani.
Sziasztok!
Lehet én is bsszállok majd egy cobalttal (220£), de meg nem tudom biztosra mondani.
Sziasztok!
Lehet én is beszállok majd egy cobalttal (220£), de meg nem tudom biztosra mondani.
Hi, ahogy a kipufogó topicban is írtam, én rendelek! Gondoltam ide is bedobom, hátha többeknek szemet szúr a group buy lehetősége...
Lebonyolításban szívesen segítek, vagy akár intézem, csak jöjjünk össze páran!
Ujabb Moss -15% akcio
Save 10%: Spend over £100 inc 20% VAT (£83.33 ex VAT)
Save 12%: Spend over £400 inc 20% VAT (£333.33 ex VAT)
Save 15%: Spend over £800 inc 20% VAT (£666.67 ex VAT)
Ha valaki szeretne rendelni, indithatunk egy közös rendelést... nekem is lenne pár apróság
Hurry, offer ends midnight Wednesday 23rd August!
Ha valakit erdekel, csinalhatunk egy kozos rendelest kedd este.
Cobalt dobon gondolkozoknak itt egy rovid video a hang valtozasrol
https://www.youtube.com/watch?v=mGWE8QMUVhk
Én egy Cobalt kipufogót szeretnék Nc-re,de most nem elérhető....
Én erősen gondolkozom valamin csak pont nem vonatkozik az engedmény
Nem volt túl nagy aktivitás a témában így újra megkérdezem tervez valaki rendelni a mossról így az akció kereteiben?
Lehetett volna bő 1-2 hónap múlva.
Autóvásárlás után annyira nem fér bele ilyen móka :D
Szia Én szeretnék igen. valami akcióra vártam már egy ideje
Sziasztok!
-15%-os akció van Moss Europen. Tervezi valaki kihasználni az akciót és rendelni valamit?