rattila
Velünk: 3149 napja
1napot még várj légysziiiiii!!!
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
1napot még várj légysziiiiii!!!
Eddig 13% kedvezmeny jott ossze, negyen vagyunk. Ha valaki meg szeretne valamit, ma jelezze, mert holnap zarom a rendelest es kuldom az utalast.
Eddig 13% kedvezmeny jott ossze, negyen vagyunk. Ha valaki meg szeretne, ma jelezze, mert holnap zarom a rendelest es kuldom az utalast.
Igen, a Moss az eredeti Mazdaspeed, az IL utangyartott (vszeg kinai), az ebay-es kinai meg nem is erdemel szot
Igen, néztem az IL-est is, akkor már egyértelmű hogy inkább az eredeti alkatrész mint az. Viszont láttam e-bay-en is néhány utángyártottat amiket már olyan 15000-17000-ért meg lehet úszni postával együtt. Kérdés azoknak a minősége... kicsit utána olvasok, és ha bármi aggályom merül fel azokkal kapcsolatban akkor valószinű hogy a moss lesz a befutó.
Ha megkapjuk a maximalis kedvezmenyt 66,4 GBP a ket bak, erre jon meg a szallitas, eddig atlag 3000-4000HUF korul mozgott fejenkent, tehat olyan 80GBP szallitassal egyutt.
IL-nel ez NB-re 88EUR kedvezmeny nelkul, atlag 10% szokott lenni ami 79EUR plusz a szallitasi koltseg szoval kb 84EUR.
Neked kell eldonteni, melyiket szeretned
Ha megkapjuk a maximalis kedvezmenyt 66,4 GBP a ket bak, erre jon meg a szallitas, eddig atlag 3000-4000HUF korul mozgott fejenkent, tehat olyan 80GBP szallitassal egyutt.
IL-nel ez NB-re 88EUR kedvezmeny nelkul, atlag 10% szokott lenni ami 79EUR plusz a szallitasi koltseg szoval kb 84EUR.
Gondolkodom 2db motortartó bak rendelésén, de a 80fontot elég húzósnak találom. Akinek van tapasztalata benne, a végén kedvezménnyel szállítással együtt mennyi lesz kb a 80fontból?
Köszi!
Holnap megnezek egy nbfl-t .,ha jon akkor..cobalt nelkul nincs elet.. holnap irok!
Szia
meg nem ment el a rendeles, nem jött össze a 800£ így nincs meg a max kedvezmény :-( várjuk a jelentkezőket!
Mikor rendeltel?
Szia!
Engem érdekelne a Moss-tól egy NBFL króm tanksapka. (cikkszáma: MX55001) Ha még tudok kapcsolódni a rendeléshez, légyszíves a jmoys@invitel.hu címre írjál rám!
jmoys
Hello
meg nem küldtünk el rendelést küldtem mailt.
Kacsa, nektek kell akkor valami? Aki nem küldte amit szeretne meg várom :-)
Sziasztok!
Volt közös rendelés? Elment már? Köszi: Imre
Már megrendeltem, - de ennek a legnagyobb az átmérője, úgyhogy mindenképp ezt szerettem volna a portolt hengerfejhez, ez passzol a leginkább!
RB leomlo helyett inkább Tomei, evasivemotorsport USA-bol szállít Magyarországra is, 500 USD korul megúszod es japán cucc :-)