wolfblind
Velünk: 3905 napja
Amíg hazajött igen, meg kint is, kb 1500-1600km-et.
Helló! A gyári 15" szettet mennyiért adnád?
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Sziasztok !
Kihasználatlanság miatt megválnék a cirkálómtól.
Szervízkönyves, nem tekert órás már egy jó ideje m.o-n fut .
Van hozzá télgumi szett gyári 15" alufelnin 1 szezont futott Hankook gumikkal kb 3-4 ezret futott, és színben hozzá illő hard top. Ezek külön megegyezés tárgyát képezik.
Eladás oka, hogy munkahely váltásból fakadóan nincs időm rá úgy egyáltalán se.
1 éve szinte ki se állt a garázsból, néha megjárattam amikor sikerült időt szakítani rá.
Novemberben műszakizott úgyhogy mondhatni friss műszakis.
Fekete leves : Hátsó kerék előtt a küszöb rohadásnak indult, karosszériásnak mutattam, szerinte ha vészes akkor is kihozható egy 100-asból a javítás fényezéssel együtt. Az alja rendben van . Jobb első keréknél az ABS jeladó ki lett szerelve, de másik nem került bele. Azóta meg még nem járt szervízbe természetesen ha valakit ez zavar megcsináltatom az a legkevesebb.
Irányár 1.000.0000. Ft, de eladni szeretném egyben mindenével együtt, szerintem megfogunk tudni egyezni.
Szia, mit szeretnél tudni, igen van hozzá kiváló NB tető szerkezet nélkül illetve 4.1 vagy 4.44 Torsen 2 sperrdifi. Őszinte legyek, viszont meghagynám ezt a tetőt, és csak lecipzárazható részt cserélném ki, 70Eur-ért van kintről, mert a tető maga különben hibátlan, és így jött Californiában ahonnan az autó származik, és nyáron akár klíma nélkül is jól szellőzik. Sárvédő meg a könyéke, mondjuk úgy benne van az árban ha kell, az ne zavarjon. Egy két aprsóság - műanyag kell még hozzá, de az bontóból szinte ingyen van. Ha kell van hozzá 14" Daisy vagy ultrakönnyű 14" Hollowspoke felni is, vagy 15" Enkei RFP0 vagy sima NB felni.
Szia, mit szeretnél tudni, igen van hozzá kiváló NB tető szerkezet nélkül illetve 4.1 vagy 4.44 Torsen 2 sperrdifi. Őszinte legyek, viszont meghagynám ezt a tetőt, és csak lecipzárazható részt cserélném ki, 70Eur-ért van kintről, mert a tető maga különben hibátlan, és így jött Californiában ahonnan az autó származik, és nyáron akár klíma nélkül is jól szellőzik. Sárvédő meg a könyéke, mondjuk úgy benne van az árban ha kell, az ne zavarjon. Egy két aprsóság - műanyag kell még hozzá, de az bontóból szinte ingyen van. Ha kell van hozzá 14" Daisy vagy ultrakönnyű 14" Hollowspoke felni is, vagy 15" Enkei RFP0 vagy sima NB felni.
Játszósnak simán megvenném, viszont ha ez a jó állapot, akkor milyen lehet a rossz? :D
Eladó lenne egy 1989/09 USA NA, legelső változat No ABS, no szervo, kurblis ablak. Extrák: klíma, vezetőoldali légzsák, lecipzárazható tető. Garantált: 89.000 mérföldet futott. Nagyon jó állapotban, erős motor, 0 olajfogyasztás, zéró rozsda. Új kipufogó katalizátor mögött, friss olajcsere 1500km-el ezelőtt. Talán a legközvetlenebb élményt nyújtja Euro 1-es gázreakció, 4.3-as difi. Német papírok. Hahun is fent van, további infókkal.
Viszont a szinte új NB tetőről és a sperről lehet tudni valamit?
大使館
........
Eladó lenne egy 1989/09 USA NA, legelső változat No ABS, no szervo, kurblis ablak. Extrák: klíma, vezetőoldali légzsák, lecipzárazható tető. Garantált: 89.000 mérföldet futott. Nagyon jó állapotban, erős motor, 0 olajfogyasztás, zéró rozsda. Új kipufogó katalizátor mögött, friss olajcsere 1500km-el ezelőtt. Talán a legközvetlenebb élményt nyújtja Euro 1-es gázreakció, 4.3-as difi. Német papírok. Hahun is fent van, további infókkal.
ELKELT!
Szia!
Ha tényleg érdekel a kocsi, hívj föl:
06 70 4250474
(alapból nem igazán füstöl, ha megkergeti az ember, akkor azért ereget némi füstöt, de nem egy TDI...  
Szia!
Ha tényleg érdekel a kocsi, hívj föl:
06 70 4250474
(alapból nem igazán füstöl, ha megkergeti az ember, akkor azért ereget némi füstöt, de nem egy TDI...????????)
Szia!
Már azóta szemezek a járgányoddal amióta eladó... most ilyen akciós áron már nagyon beindult a fantáziám!
Azon agyalok, hogy esetleg ha megpróbálnám orvosolni az olajfogyasztást valahogyan, akkor lenne egy tip-top kis autóm. Főleg hosszabb utakra használnám.
Az olajfogyasztás milyen mértékű? Kék füst is van? Ha igen, hidegen vagy melegen füstöl?
A keménytető még megvan hozzá és adnád azt is vele?
Üdvözlettel egy reménybeli leendő MX5-ös tulajdonos:
Gábor
Eladó egy 90 lovas Na- Eredetileg BRG, most lemonlime pearl palstidippel fujva.
Ami nem gyári : T2 torsen, hogy csapja a seggét , Cobalt kipufogó és magnaflow 200 cellás kat, IL 42-es aluhűtő.
Gyári NA Bilsten futómű, Na kerekeken, 15x7 et 35, de igány szerint extra kerekekkel is tudom adni.
A küszöbön és az íven van rozsda, azt kell javítani ,egyébként máshol semmi. ( Extraként, szélterelőt, és/vagy stylebart, jass TSI-t tudok adni, ha nincs alku.)
Műszaki érv. 2019.06
Ára: 1.168.796 Huf
Eladó egy 90 lovas Na- Eredetileg BRG, most lemonlime pearl palstidippel fujva.
Ami nem gyári : T2 torsen, hogy csapja a seggét , Cobalt kipufogó és magnaflow 200 cellás kat, IL 42-es aluhűtő.
Gyári NA Bilsten futómű, Na kerekeken, 15x7 et 35, de igány szerint extra kerekekkel is tudom adni.
A küszöbön és az íven van rozsda, azt kell javítani ,egyébként máshol semmi. ( Extraként, szélterelőt, és/vagy stylebart tudok adni, ha nincs alku.)
Műszaki érv. 2019.06
Ára: 1.168.796 Huf
Eladó lett egy újabb MX-em - ezúttal egy 2004-es 1.6-os NBFL Rettentő keveset használtam, januártól pedig új autó érkezik a családba és kell a hely. Tőlem és az előző tulajától is minden földi jót megkapott, részletes leírás róla a hirdetésben:
https://www.hasznalt___6v_open_air-12380064
(Nem Open Air kivitel, valami miatt a rendszer ehhez az évjárathoz csak 3 speckó kiadást dobott fel, egyet választani kellett. De lehet én bénáztam el valamit...)
Szerintem ha jó a kocsi inkább menjen rá kompi mint eladni és venni 1.8-ast hogy aztán arra menjen kompi. Ha feltöltöd sokkal többet fog számítani hogy azt hogy csinálod meg mint hogy 1.6 vagy 1.8 a motor.
szar leharcolt kocsiból meg szerintem csak szart lehet építeni, max erős szar lesz :-)
Mar eleg sokat gondolkodtam.
Az 1.6 - 1.8 motor csere eleg horror, erdeklodj Laleenal miert is nem volt 1.8-as motor a LOW-ban
Kompi/turbo ellen pedig par ervem van:
- jobb a kompi/turbot eleve 1.8-ra akasztani
- nem b*nam szet ezt a szep es gyari kocsit
- nem annyira oszinte
A mostani tervekben egy rendesen leharcolt NA 1.8 felujitasa van. Oszintetlen kompival
Esetleg egy szivotuning NC. Esetleg egy Anny, csak ugy stockban. Ha szep. Ha nem annyira szep akkor racsurunk egy kompit.