kabel15
Velünk: 3185 napja
Köszönöm, szétszedem a kapcsolót, megnézem a forrasztásokat.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Köszönöm, szétszedem a kapcsolót, megnézem a forrasztásokat.
Köszönöm, akkor szétszedem a kapcsolót, megnézem a forrasztásokat.
Szia!
Nekem a kapcsoló panelnál volt egy forrasztási hiba, ami miatt hol működött, hol nem. Sajnos arra nem emlékszem már, hogy a tető leengedésekor mit csinált, amikor a kapcsolóval nem ment.
Sziasztok,
Úgy néz ki megadta magát a vezető oldali elektromos ablak emelőm (2007 NC keménytető). Az utas oldali hibátlanul működik, de a vezető oldali sajnos nem akar lemenni. Tegnap már szórakozott, de akkor még sikerült valamilyen csoda folytán életre kelteni, ma már semmi.
A kérdés, hogy milyen irányba kezdjek el hibát keresni? Mivel keménytetős, így tető leengedésnél egy kicsit le kéne engednie az ablakot, viszont ezt is csak a jobb oldalinál teszi. Ebből arra következtetek, hogy talán a motor. Vagy a kapcsoló is okozhatja ezt a hibát?
Sziasztok!
Előkerült egy Mazda bőr sebességváltó gomb felső rész. 5 sebességes, felső kiosztással, de vissza lehet tenni a 6 sebességes jelet. Mazda3-hoz kaptam, de jó az infó akkor jó az NC hez is. Gyári cikkszám:cc33-46-08z
Ár:5000 huf
Sziasztok!
Előkerült egy Mazda bőr sebességváltó gomb felső rész. 5 sebességes, felső kiosztással, de vissza lehet tenni a 6 sebességes jelet. Mazda3-hoz kaptam, de jó az infó akkor jó az NC hez is. Gyári cikkszám:cc33-46-08z
Ár:5000 huf
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Sajnos a múlt év végén elment a kompresszió a kettes hengerben (NC, 2006), sajnos egyéb problémái is vannak az autónak, ezért nem szeretnék beleugrani egy javításba, inkább kiszállnék belőle.
Ha esetleg valakinek szüksége van donor autóra, vagy érez magában elég motivációt, hogy megjavítsa az keressen nyugodtan.
A kocsi egyéb problémái:
Ha mégsem kellene senkinek, akkor abban tudnátok segíteni, hogy egy ilyen több sebből vérző NC mit érne HAhu-n? Vagy hogy lehetne belőle kiszállni, úgy hogy némi pénzt is lássak belőle?
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Giovanni vagyok, van egy eladó jobb és bal oldali légzsák plusz elektronika, illetve egy garnitúra biztonsági övem.
A szett együtt 190.000Ft. Érdeklődni a 70/528-5714-es telefonszámon lehet.
Köszi az érdeklődést.
Sziasztok,
Mx5 NC muszerfalat keresek, mert eldurrant az anyos legzsak is.
Kerlek, ha van ilyened/tudsz valamikor, akimek lehet, ne habooz jelezni!
Koszi,
Balazs
Basszus, bedőltem a keresőnek és nem figyeltem, NA topicba raktam a hirdetésem, bocs.
A lényeg: NC gumiszőnyeg eladó, 9k, Gödöllő-Pest-Jászberény háromszögben.
http://www.miata.hu/forum/?tid=3516&page=2#144224
légzsákok, xenon lámpa van... előző tört autómból maradtak..
légzsékok, xenon lámpa van... előző tört autómból maradtak..
..bármi ötlet? : Nekem van ,xenonos.Nem tudom,be lehet-e ötletelni halogénes kocsiba.
TETEJETLEN
Sziasztok! Valaki nem tud véletlenül 2006-os NC-hez bal első lámpát? Valami nagy bontó adatbázis? Vagy bármi ötlet? Az új gyári átról jelenleg kivert a víz. Nagyon köszi!
Szia ! Jobb első lámpám van , foglalatok és xenontrafó nélkül.
TETEJETLEN
Szia ! Jobb első lámpám van , elektronika nélkül.
Szia ! Jobb első lámpám van , elektronika nélkül ( foglalatok ,xenontrafó...)
Sziasztok! 2006-os modellhez keresem a következő alkatrészeket:
- lökhárító héj (fényszoró mosos!)
- lökhárító merevítő/vas
- légzsák szett (kormány légzsák, utas oldali légzsák, műszerfalpárna, biztonsági ővek, légzsák indító)
- jobb első lámpa
Nagyon Örülnék bármilyen tippnek!