furjesm
Velünk: 2029 napja
Szuper köszi a választ
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Szuper köszi a választ
IS200-ban hasznalok ilyet, ott abszolut bevalt.
Sziasztok!
Használ valaki NC-hez vagy bármelyik modellhez yatour (CD re csatlakoztatható usb bemenet) kiegészítőt? Mi a vélemény ezekről?
Köszi a válaszokat
Marci
Semmilyen műszert nem szeretnék cserélni, csak erre a műanyag műszerfal fedélre van szükségem. Minden jelenlegi műszer és egyebek visszaépítésre kerülnének.
pl az nc2ben megjelent tempomat csak a 2008 utáni autókba faragható be, az annál régebbi ECU nem is tudja kezelni.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
pl az nc2ben megjelent tempomat csak a 2008 utáni autókba faragható be, az annál régebbi ECU nem is tudja kezelni.
Szerintem nem igazán kompatibilis. Az nc2 fordulatszám mérője pl 8ezerig skálázott, míg az nc1ben 7500, előbbiben a motor tudtommal kicsit többet is forog. ECUk között is rengeteg a különbség, pl az nc2ben megjelent tempomat csak a 2008 utáni autókba faragható be, az annál régebbi ECU nem is tudja kezelni.
A műszercsoport cseréje nem biztos, hogy plug and play (illetve majdnem biztos, hogy nem az). Nekem volt egy ECU-cserém, annál kellett a gyújtáskapcsolót is cserélni, mert abban van az immodoboz, de szükség volt a “kulcsos emberre” is, aki a műszercsoportot feltanította az új immodobozra, mert anélkül szabotázst érzékelt a rendszer. A kérdés az lehet, hogy az NC1 ECU és műszercsoport kompatibilis az NCFL-ével
Sziasztok. Akinek van ez ügyben tapasztalata: NC műszerfalban (upper instrument panel) történhetett változás az évek során? Találtam eladót egy 2015-ösből, de az én autóm 2007-es. Köszi!!!
Köszi a tippet, végül el is hoztam annak ellenére, hogy angol autóból való. Nem lehet kapni sehol használtat csak aranyáron ebayen, illetve Japker azt mondta, hogy újat még soha nem rendeltek, nem tudják mennyi az annyi.
Ha ne adj' Isten valaki épp nem használja NC1-ét a jövőhéten és kölcsönadná a vizsgára a jobb hátsó lámpáját vendégem lenne egy tálca sörre Első mo-i forgalomba helyezés és itt eléggé nézik a lámpákat (az első már tökéletesen világít és fel is lett újítva belül)...
Próbáld meg http://mazdabonto.com/
Elvileg most állnak neki egy új MX5-nek. Ma beszéltem velük.
A használttól félek az általad leírtak miatt (nekem is be volt rohadva). Újnak viszont elég borsos az ára Keresgélek tovább, hátha találok valami alternatívát. Köszönöm a segítséget!
A használttól félek az általad leírtak miatt (nekem is be volt rohadva). Újnak viszont elég borsos az ára Keresgélek tovább, hátha találok valami alternatívát.
Sziasztok,
NC-hez keresek hátsó bal - jobb ABS jeladót. Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnék venni rövid időn belül (unixban, bárdiban nem találtam).
Köszönöm!
Sziaszok,
Eladó kompletten 130e futott 1.8 motor, 5sebességes váltó és a hátsó híd. Na jo külön külön is...
A motor ebayen kb 2000 Euro, váltó kb 80e.
Leömlő, kipufogó középrész.
Peter
harminc-négytizharmincötharminchat
Sziaszok,
Eladó kompletten 130e futott 1.8 motor, 5sebességes váltó és a hátsó híd.
Peter
Sziaszok,
Eladó kompletten 130e futott 1.8 motor, 5sebességes váltó és a hátsó híd. Na jo külön külön is...
Peter
Sziaszok,
Peter
harminc-négytizharmincötharminchat