Zefa
Velünk: 2166 napja
Köszi.
Esetleg valaki akinek lenne ilyen sárfogója bontottan használható állapotban?
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Köszi.
Esetleg valaki akinek lenne ilyen sárfogója bontottan használható állapotban?
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
Sziasztok!
Új vagyok itt köztetek, ezért ne haragudjatok ha nagy butaságokat, vagy köztudott dolgok kérdezgetek. Olvasgattam a topicokat de ezekre a kérdéseimre nem találtam a válaszokat.
Körülbelül 3 hete vásároltam egy "92-es gyártású autót. Nem sok alkalom volt eddig menni vele, inkább csak a garázsban pihent. Nagyon tetszik, de van néhány dolog ami aggaszt kicsit. Örülnék ha tudnátok ezekben segíteni.
Normális jelenség-e, hogy fényváltásnál időnként pislognak a lámpák. Van amikor csak az egyik csukódik le de nem mindig ugyanaz. Vagy ez valami nagyobb hiba előjele lehet?
Az első sárvédő alól Én nagyon hiányolok egy dobbetétet ami megfogná a sarat. Nekem itt most nincsen semmi, de mintha rögzítési pontokat is látnék hozzá. Gyárilag van ilyen bennük?
A hátsó féktárcsák agy felőli kb 1 cm-es része nem dolgozik nálam. A nyereg sem lóg rá. Olyan mintha kisebb nyereg lenne fent, vagy nem oda való tárcsa. Vélemény?
Köszönöm előre is a segítséget.
Igen, a fék ilyen; ez normális
Üdv!Fényszórót passzolom,egyszerre kellene járniuk gyárilag,de az első kerekek felett lennie kellene egy-egy műanyag sárfogóknak,csavarokkal rögzítve a sárvédőkhöz.
Sziasztok!
Új vagyok itt köztetek, ezért ne haragudjatok ha nagy butaságokat, vagy köztudott dolgok kérdezgetek. Olvasgattam a topicokat de ezekre a kérdéseimre nem találtam a válaszokat.
Körülbelül 3 hete vásároltam egy "92-es gyártású autót. Nem sok alkalom volt eddig menni vele, inkább csak a garázsban pihent. Nagyon tetszik, de van néhány dolog ami aggaszt kicsit. Örülnék ha tudnátok ezekben segíteni.
Normális jelenség-e, hogy fényváltásnál időnként pislognak a lámpák. Van amikor csak az egyik csukódik le de nem mindig ugyanaz. Vagy ez valami nagyobb hiba előjele lehet?
Az első sárvédő alól Én nagyon hiányolok egy dobbetétet ami megfogná a sarat. Nekem itt most nincsen semmi, de mintha rögzítési pontokat is látnék hozzá. Gyárilag van ilyen bennük?
A hátsó féktárcsák agy felőli kb 1 cm-es része nem dolgozik nálam. A nyereg sem lóg rá. Olyan mintha kisebb nyereg lenne fent, vagy nem oda való tárcsa. Vélemény?
Köszönöm előre is a segítséget.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
Segítség! A képen sárgával jelölt kókányolást találtam az autón (NA korai 1,6) a motor elején, bal oldalon. Valaki ragasztással próbálta megoldani a vízcsöpögést...
Meg tudnátok mondani, hogy kell ennek a résznek kinéznie? Ez egy fémcső, ami a tőle jobbra lévő valaminek a része? Vagy csak bele van dugva/ragasztva? Lehet ilyet külön venni? Vagy a jobbra levő nagyobb vasdarabbal együtt van?
Köszi!
Ez egy tipikus probléma. Ez egy fékony falú fémcső-könyök, ami bele van dugva gyárilag az alu öntvénybe. Mindig szétrohad, vezérlés csere alkalmával gyakran cserélem, de egyre kevesebb a donor. Az egészet kell cserélni, az a legjobb. Vagy le kell tisztítani, hogy milyen állapotban van és A: forrasztással javítani, B: levágni a könyököt a kanyar tövében és a maradék csonkra rátenni bilinccsel egy hoszabb gumicsövet, ami felér a termosztátházig.
Segítség! A képen sárgával jelölt kókányolást találtam az autón (NA korai 1,6) a motor elején, bal oldalon. Valaki ragasztással próbálta megoldani a vízcsöpögést...
Meg tudnátok mondani, hogy kell ennek a résznek kinéznie? Ez egy fémcső, ami a tőle jobbra lévő valaminek a része? Vagy csak bele van dugva/ragasztva? Lehet ilyet külön venni? Vagy a jobbra levő nagyobb vasdarabbal együtt van?
Köszi!
Kivehető, csak a benzingőz kijuthat a környezetbe; benzinszagú lehet, meg megdöglenek a nyuszikák meg őzikék.
Lényeg, hogy a lovak túlélik!
Meg mellékesen robbanásveszélyes
Kivehető, csak a benzingőz kijuthat a környezetbe; benzinszagú lehet, meg megdöglenek a nyuszikák meg őzikék.
Fun is not a straight line
Lalee, úgy láttam Hunya autójából kivetted. (Gondolom a hely miatt.) Akkor viszont Gyéé-nek is igaza van és kivehető.
Egr is kiiktatható (Szintén Hunya autója).
Tárol ezek miatt az autó hibakódot?
Az a tankszellőztető rendszer elektromágneses ütem szelepe. Úgy jó, ha ketyeg.
Ez az aktívszenes tartály a benzintartályból kipárolgó benzingőzt vezeti el, hogy ne a környezetbe kerüljön ki.
Ami kenyeg a motorteredben az egy kis elektromágnes. (VW-kben is ketyeg mint egy bomba :-))
Hát így sebtiben nem tudom lefordítani de ez valami visszavezetőrendszer egy tartájjal ami a szívótraktussal van összeköttetésben, így gázàllástól függően vákum alatt van. Amit a kolléga bekarikázott az meg valamilyen kapcsoló ami vákumot érzékel asszem, visszont ha lehúzod a csatit annak semilyen következménye nincs ha jól tudom, és onnantól azt csinálsz a csőrendszerrel meg a tartàjjal amit akarsz.