Ordune
Velünk: 5013 napja
Kattints az "Itt"-re és meglátod.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Kattints az "Itt"-re és meglátod.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hali Zoló!
Megnéztem az autót.
Az évjárat jó, de a szine, a láda a csomiban, a klíma hiánya, ezek nem jó pontok.
Azért köszi .
Üdv : Gesz
A ládát nem adom! :-D Klíma szerintem felesleges, bár erről itt oszlanak a vélemények. ;-) Itt nem a szín az, ami a lényeg, hanem az, hogy ez egy 1,8-as. Node, ha nem, hát nem.
Peace,
Zolo
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
De ott ám... Bugac City Forever...
Járok én mindenfélével, de hivatalosan a nevemen ez az ELSŐ autóm
Szóval a meghívás áll, ha az adatlapomon esetleg nem látod a tel.számomat, akkor megírom, ha dobsz 1 mailt a zolkuti@freemail.hu -ra.
Üdv!
Haho Gesz!
Szintén Easter-gom, úgyh ha valamikor kedved lesz, épp utazgathatunk valamerre, a szép időben... jelenleg épp nyaralok, de ha érdekel a dolog, jövő héten keress meg...
Üdv! Zuzmi
Szia!
Most várom a kölcsönzőktől az árajánlatokat. Elég durva árakról hallottam.
Nagyon köszönöm az invitálást, barátnőmmel szivesen elmennénk egy kocsikázásra. Esztergomi vagyok, így jól ismerem ezeket az utakat. Ha egyszer mentek, légyszi írj! Köszönöm, és szép hétvégét! Gesz
Szia!
Tavaly, mielőtt az autót vettem, én is ki akartam próbálni. Beszéltem a kabriókölcsönzősökkel, de 1-2 hónapra előre ki volt adva mindkét autó.
Végül megvettem egy rövid próbaút után és nem bántam meg.
Az emberek , szerintem nem szívesen adják kölcsön az autójukat. A miata meg olyan, amihez érzelmileg jobban kötődünk, mint egy autóhoz általában szoktak az emberek.
Nagyon csodálkoznék, ha valaki pár tízezer forintért kölcsönadná Neked a miatáját.
Szerintem gyere el az egyik kocsikázásra és ülj be valaki mellé. Elvinnénk egy kocsikázásra, akár egy hosszabra is, pl. a Visegrád-Lepence szerpentinekre.
Utána úgy sem akarsz mást venni
.
Sziasztok!
Nincs Miatám, de gondolkodok a vételen, max 2000-es évjáratig.
A vétel elött azonban szeretnék meggyőződni arról, hogy valóban
jó-e ez nekem.
Ezt egy beüléssel, egy rövid próbaúttal, nem tudom eldönteni.
Ezért gondoltam a bérlésre. Persze kölcsönzőben egyben sincs.
Szóval bérelnék egy Miatát két napra, kb. 800km.-re.
Üdv!