abence
Velünk: 4697 napja
Gratulálok!
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Gratulálok!
Jelentem, jaú a vas! Tol, húz, visít, sivít.
Én főleg gratula!
zsír! gratula!
kérnénk a 3. 60-120 adatot, hogy "érezzük" mi is mennyire szakít a talics
Ujjak kereszben => => => Matt kocsija keresztben :D juhhééééé! :D
Tanga
Gratula tőlem is!!!!
Bírom, ha sikerülnek a dolgok.
Jó pörgést.
Matt, fogadd elsők között gratulációmat az egyszerű szívómotorosok nevében. Ordune majd külön gratulál, ő már fejben nálatok van. :-)
örülök, hogy működik, és minél előbb szeretném látni élőben. Remélem összeírtad a költségeket egy excelbe, elosztottad a nyert lóerők számával, és mindezt félredobva körbevigyorgott fejjel lobog a hajad. Vagy már le is vitte a nagy gyorsulás??????
Na hát akkor. Már megint szétesett az egész kibeba....na jó nem, hanem MŰŰŰKÖÖÖÖDÍÍÍÍK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó hangos, valamit lehet még a dual-tb-vel kéne mojolni, de nem most.
Tölt mint a barom, több mint 0,5bar-t, ez kicsit sok is a jóból, ide már nagyon kell az IC. Nem baj Stage-2 téli projekt megvan
De nagyon-nagyon jó, kellemesen erős, kb. 3.500/min-nél kezdi odatenni magát és gyönyörűen tép 7.200-ig. Kupplung bírja (még) bár kicsit furcsácska 1-ből 2-be.
Szóval tud ez működni csak meg kell érjenek a dolgok. Mettyú heppi és köszöni a sok drukkolást. Laleekirály, Gram, Roland grazie-grazie.
drukkolok, várom a pozitív fejleményeket!
..Csak ügyesen!
Fun is not a straight line
Nagyon kíváncsi vagyok én is!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Én még a kormányt is keresztbe fonot ujjakkal fogom fogni.
Ja Gyéé izé az nem a te gyertyakábeled csak annyira tetszett a színe h lepingáltam az enyéimet
Csapó 2. Szerdán tessék drukkolni, hogy minden rendben menjen!
Tanga
Csapó 2. Szerdán tessék drukkolni, hogy minden rendben menjen!
Nem akarsz feltenni egy képet a kompiról meg a frankeinsteincsőről meg a bypassról? Jó lenne látni a mi a feladat.