Matt
Velünk: 5782 napja
Az NB on/off gomba 0,4 barnal kapcsol... Szóval én is hajlok afelé, hogy akár jó is lehet ez így.
Amúgy reggelre beszart a kézi olajnyomásmérőm. Hurrá!!!
Ó basszus. Lehet, hogy a tegnapi megjáratás nem tetszett a műszernek, hogy állandóra be lett kötve.
Én totál műszaki analfabétaként sem tudok már mire gondolni. Olvastam már ezer fórumbejegyzést. Sokan említik ezt az alacsony nyomást és hogy igazából 0-tól eltérő érték az rendben van, mert nem a nyomástól lesz kenés, hanem az áramlástól. Meg hogy nem véelteln, hogy a Mazda is kiherélte 94 után a rendes visszajelzőt, mert fölöslegesen aggódtak rajta az emberek.
Engem az a kereplő hang aggasztott nagyon, ami tegnap nem hallatszódott, de előtte az olajcsere után is megszűnt kicsit aztán párszáz km után megint előjött.
Csapágy, olajpumpa, olajszűrő, olaj vastagsága amik érdemben képesek a nyomást befolyásolni. Ezek szisztematikusan cserélve, átnézve lettek. Lehet, hogy tényleg a műszer csinál hülyét belőlünk és valójában a határérték alsó feléhez közel, de még elfogadható szinten van a nyomás.
A kocsi amúgy brilliánsan teszi a dolgát, szinte bekönnyeztem tegnap mikor csapattam vele egyet este Üröm fele.
Kicsit tele van a hócipőm magam miatt, de Lali miatt is, hogy állandóan az én autómon jönnek ki olyan nyűgök, amiknek egy szopáslabirintus végén a van a megoldása. Ha van.