Gyéé
Velünk: 6157 napja
Szerintem ugyanaz lehet a kód mindenkinek....de Matt már tudja az övét, abból gondolom lehet következtetni.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Szerintem ugyanaz lehet a kód mindenkinek....de Matt már tudja az övét, abból gondolom lehet következtetni.
Szerintem fog hívni, mert neki nincs meg Roland száma!
Off - szívesen megteszek minden tőlem telhetőt de csak ha Doki kéri, nem akarok kavarni! - on.
Roland vissza fog menni Ósztráliába. Ha odaadta a kódot, akkor lehet már ott is marad....gyorsan kérjétek el a Dokiét is!!!!
Gyééé, hajrá!
El se bírom képzelni hogy ezt hogy érted el nála de gratula! Nagyon érdekel Kulin milyennek látja majd Roland map-ját! Persze nyilván nem ez a lényeg hanem hogy jó legyen a kocsi.
Ha minden jól megy akkor megúszom az ECU reset-et. Sikerült elérni Rolandot, átküldi a kódot. Hip-hip...
Csak utcán programozunk.
Na tök jó! Kíváncsi leszek milyen Kulinnal a dolog. Kár hogy nem tudja még meg se nézni Roland tábláját, érdekelne milyennek látja. Dyno padon fogja csinálni?
Nyilván pénz kérdés, de én biztos, hogy a büdös életben többet nem mennék Rolandhoz...
Ez gyorsan eldőlt. Pénteken irány Kulin műhelye. Juhúúú...
Akkor vasárnap KUKUCS! :-)
Remélem. Imádkozok a kupplungért, hogy még egy kicsit tartson ki. 2,14-es áttételről megyek fel 2,4-re, plusz a nyitott kipuff. Itt azért már érezhető nyomaték többlet kell hogy előálljon. Méricskélek majd mindent ha úgy adódik...
Ja még annyit elfelejtettem, hogy Lali talált egy kis repedést a kompi kilépőcsövén amit megheggesztett. Nekem annyit tűnt csak fel mostanában, hogy amikor beboostol akkor hallani egy kis fújó hangot, de a teljesen akkurátus kétezerforintos kínai műszeremen nem láttam nyomásesést.
Nyilván pénz kérdés, de én biztos, hogy a büdös életben többet nem mennék Rolandhoz...
Remélem. Imádkozok a kupplungért, hogy még egy kicsit tartson ki.
Ja még annyit elfelejtettem, hogy Lali talált egy kis repedést a kompi kilépőcsövén amit megheggesztett. Nekem annyit tűnt csak fel mostanában, hogy amikor beboostol akkor hallani egy kis fújó hangot, de a teljesen akkurátus kétezerforintos kínai műszeremen nem láttam nyomásesést.
Én Rolandhoz mennék mert szerintem kicsit kell csak igazítani és most nincs szezon, talán könnyebb utólérni. Háromszor próbálnám hívni, ha nem sikerül szívfájdalom nélkül mennék Kulinhoz, hátha ő mégtöbbet hoz ki a kocsiból és ettől a Rolandos nyűglődéstől is megszabadulsz. Kíváncsi vagyok milyen lesz, pont tednap ecseteltem Timinek hogy milyen faszán megy a kocsid és milyen vicces volt amikor a 3MPS nem bírt lenyomni múltkor.
Csak minimál update:
Nem volt ok szerencsére a nagy ijedtségre. Csak a féltengely zsír volt kicspódva kissé amit én diffiolajnak hittem. A kipuffogó csúnyán belevert a lökhárítóba ami zörgött, valamint a baloldali motortartó bak megint el volt szakadva teljesen (kb. 5 éve volt cserélve). Azt Lali cserélte és elmúlt a búgás meg rángatás, meg minden egyéb nesz. Tök érdekes, nem gondoltam, hogy az ennyit galibát csinál. Legutóbb mindkettő cserés volt és fel sem tűnt...
Kisgörgő is fent, bántani nem merem így az autót, most programozó kerestetik. Na de Kulin vagy Roland, Kulin vagy Roland, Kulin vagy...???!!!
Pedig mit szívtál érte hogy legyen! Vagy hogy kiderüljön, hogy van! Csak nem lesz gond, egy gyűszünyi szivárgó olaj több négyzetmétert képes bevonni a kocsi alján csak hogy összeszarja magát az ember. Biztos rendbe lesz!