Ede_
Velünk: 2613 napja
Sziasztok! támogatom Karcsi tagságát: 2022-01-08 | Kisari | kisarik@t-online.hu üdv Ede |
Sziasztok! támogatom Karcsi tagságát: 2022-01-08 | Kisari | kisarik@t-online.hu üdv Ede |
Köszönjük!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szia!
Klubtagság (avagy teljes jogú fórumtagság), vagy egyesületi tagság érdekel?
Fórumtagágot itt fent, a "Legyél te is klubtag" oldalon kezdeményezhetsz, kell hozzá három már fórumtag ajánlása, és akkor már tudsz mondjuk topicot indítani, és képet feltölteni.
Egyesületi tagsággal kapcsolatban pedig itt találsz infót:
2008 2.0 NC Coupe Niseko, Galaxy Grey
Sziasztok!
21' Április óta vagyok boldog MX5 NBFL tulajdonos. Azóta megéltem egy éves nagytalálkozót és egy kakucs pályanapot. Szeretnék csatlakozni, és klubtag lenni. Kaphatok egy kis segítséget a tagság elérésében.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Árpi
arpadbogar
Üdvözlet köszönöm hogy itt lehetek veletek. Régi álmom valósult meg, hogy egy mx5 tulajdonosa lehetek szeretném egy kicsit jobban összerakni ehhez szeretnék segítséget kérni. Szükségem lenne bukócsőre és szélterelőre. Köszönöm
Üdvözlet köszönöm hogy itt lehetek veletek. Régi álmom valósult meg, hogy egy mx5 tulajdonosa lehetek szeretném egy kicsit jobban összerakni ehhez szeretnék segítséget kérni. Szükségem lenne bukócsőre és szélterelőre. Köszönöm
Ha szereted az autót, nem sok a pénz amit beledöntesz, max 10 év múlva tudod eladni nagy veszteség nélkül,ha feljebb megy minden ilyen cuccnak az ára! De más ezt elbagózza, elveri kézzel nem fogható dolgokra....én egy NA át rakok össze most,de élvezem még az alkatrész beszerzést is ja,és ha használt cuccokat veszel klubtársainktól,megy az ismerkedés is,lesz ajánlás is,ha nem sokat alkúdozól...
Ha szereted az autót, nem sok a pénz amit beledöntesz, max 10 év múlva tudod eladni nagy veszteség nélkül,ha feljebb megy minden ilyen cuccnak az ára! De más ezt elbagózza, elveri kézzel nem fogható dolgokra....én egy NA át rakok össze most,de élvezem még az alkatrész beszerzést is:)
A kedvenc NB felnim van rajta.
Szia, hivatalos klubos esemény szerintem már csak a szokásos december 31-i gurulás lesz, de érdemes figyelni a fórumot és a Facebook csoportokat, ott is szoktak ad-hoc programok szerveződni.
Sziasztok! Már lassan 2 éve miatázom, és sajnos még csak most jutottam el idáig, hogy ide is csatlakozzak. Ezügyben is írom most ezt. Jelenleg egy Na-m van, előtte egy laserblue nbfl volt. Idén először sikerült egy pályanapra is eljutnom, na meg a szerpentin rendszeres "rutin" már. :D Szívesen fogadnék pár ajánlást, és ha minden jól megy Red Sun fesztre ki is jutunk a kis pislogóssal. Széles utat! :D