Danca
Velünk: 2200 napja
Menne, de nem látlak a jelentkezettek listájában.
Menne, de nem látlak a jelentkezettek listájában.
Sziasztok,
A hétvégi nyárbúcsúztató után gondoltam felteszek egy képet a bőröndömről, de újoncként kéne hozzá három ajánlás :D
Köszi
Topic első kommentjét olvasd el.
Üdv mindenkinek!
Szeretnék taggá válni, leginkább egy build thread elindítása miatt. Egy 1.8 VVT swap (96 EUDM NA-ba) van készülőben (aztán ha ez kész valamiféle csiga is megy majd bele) amit én magam és egy jóbarátom csinálunk. A motor blokk felújításon kívül mindent magunk csinálunk és szeretném ledokumentálni minden lépését hátha ez később bárkinek hasznos lehet, no meg magamból kiindulva nagyon szórakoztató ezeket a threadeket olvasni. Nagyjából ennyi, egy 96os még 1.6-os zöld NA-m van, fb-on (és a való életben is ) Csizmadia Botond néven futok és már néhányat posztoltam a chat csoportba. Helyileg Székesfehérváron és BP-n láthattok a kocsimmal télen és nyáron is :D . Ha ezek alapján bárki hozzájárulna tagságomhoz egy ajánlással azt nagyon megköszönném.
Üdv mindenkinek!
Szeretnék taggá válni, leginkább egy build thread elindítása miatt. Egy 1.8 VVT swap (96 EUDM NA-ba) van készülőben (majd aztán ha ez kész valamiféle csiga is megy majd bele) amit én magam és egy jóbarátom csinálunk. A motor blokk felújításon kívül mindent magunk csinálunk és szeretném ledokumentálni minden lépését hátha ez később bárkinek hasznos lehet, no meg magamból kiindulva nagyon szórakoztató ezeket a threadeket olvasni. :) Nagyjából ennyi, egy 96os még 1.6-os zöld NA-m van, fb-on (és a való életben is ) Csizmadia Botond néven futok és már néhányat posztoltam a chat csoportba. Helyileg Székesfehérváron és BP-n láthattok a kocsimmal télen és nyáron is :D . Ha ezek alapján bárki hozzájárulna tagságomhoz egy ajánlással azt nagyon megköszönném. :)
Köszi!
Már el is kezdtem tölteni a profilomat, hamarosan képek is lesznek
Touge Runnerz
Sziasztok!
Legutóbb Veszprémi szezonzáróról én voltam Anni-val, még egy darab ajánlásra lenne szükségem, köszi!
Touge Runnerz
Sziasztok!
Friss mx5 tulajdonos vagyok (NB '98), és szeretnék klub tag lenni! Ahogy informálódtam szükséges hozzá legalább három klun tag ajánlása. Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm hogy itt lehetek!
hesteg loveyaall
Ha a hétvégén elmész Kunmadarasra, hamar meglesz a három ajánló!
Sziasztok! Köszönöm,h itt lehetek veletek!!!!
Pacsi
Sziasztok! Szeretnék tag lenni! Airsmile segítenél? Köszi és pacsi! ????
Sziasztok! Köszönöm,h itt lehetek!!! ????
Kedves kollegák,
jelentem,
megvan!!! a terv szerint augusztusra kész lesz és onnantól kezdve örömébódottá!
előbb-utóbb remélhetőleg a tagság is összejön. találkozóra egyszer már eljutottam (nem könnyű, mert külföldön élek), én voltam az őrült, aki elment az aktuális résztvevőknek bemutatkozni egy toyota prius plusszal
mentségemre szóljon, hogy akkor még csak kerestem az igazit
üdv
Kedves kollegák,
jelentem,
megvan!!! a terv szerint augusztusra kész lesz és onnantól kezdve
:)
előbb-utóbb remélhetőleg a tagság is összejön. találkozóra egyszer már eljutottam, én voltam az őrült, aki elment az aktuális résztvevőknek bemutatkozni egy toyota prius plusszal :)
mentségemre szóljon, hogy akkor még csak kerestem az igazit :)
üdv
Kedves kollegák,
jelentem,
megvan!!! a terv szerint augusztusra kész lesz és onnantól kezdve örömébódottá!
:)
előbb-utóbb remélhetőleg a tagság is összejön. találkozóra egyszer már eljutottam, én voltam az őrült, aki elment az aktuális résztvevőknek bemutatkozni egy toyota prius plusszal :)
mentségemre szóljon, hogy akkor még csak kerestem az igazit :)
üdv
Köszönöm szépen!
Köszönöm!
Dobom
LIN001
Szervusztok!
A tegnap esti solymári vonulás résztvevői közül tudna valaki ajánlást adni, már csak egy hiányzik