Sziasztok!
Mint annyiotokat, engem is utól ért a csillapíthatatlan vágy egy Miata után. A régi skodánkon tanultam vezetni, ekkor rögtön beleszerettem a hátsó kerék hajtásba, majd jöttek a saját autók, egy Daihatsu Charade és egy Mazda 323 és egyértelművé vált a számomra, hogy álmaim hátsó kerék hajtású autója csakis japán lehet! Néztem a lehetőségeket és beleszerettem a Miatákba... Igazából ahogyan bújtam a topicot, semmi "különös" nem történt velem 
Aztán ahogyan lenni szokott, a nagy döntés melyik kivitel illik leginkább hozzám és a pénztárcámhoz és jöhet a vadászat! Aztán teltek a hónapok és cirka másfél év után, egyszer csak felbukkant a nagy Ő!
Így lettem nagyjából egy hónapja Miata tulajdonos és ahányszor kinyitom a garázsajtól vigyorognom kell 
Mivel kezdetektől az MX-5-ös közösséghez szerettem volna tartozni, így el is mentem a tegnap előtti évzáró gurulásra a párommal, ahol megint kellemes meglepetés ért. Csupa szimpatikus ember, Miátársak vettek körűl! Nagyon jól éreztük magunkat, kár, hogy csak párotokkal tudtam beszélgetni, de lesz még találkozó!
Ezúton kérem Bird és dusamarko kollégát, akikkel volt szerencsém jobban megismerkedni, valamint a többieket, hogy ha úgy gondoljátok, jelöljetek klubbtagnak!
Az autóm:

Esztergomban veletek:

Elöre is köszönöm, és Boldog Új Esztendőt mindenkinek!