Ateri
Velünk: 6320 napja
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Sziasztok,
Egy éve vagyok egy zseniális szürke 2.0 NC gazdája. Rengeteg fantasztikus percet szerzett már nekem és kis családomnak!
Tegnap mi is leruccantunk veletek Velencére Lyrditól... Király volt ennyi Miatával együtt gurulni!!!! Debreceni különítménynek innen is nagy Üdvözlet!!
Ajánlásokat nagy köszönettel fogadom.
Juppieo
Ment az ajánlás részemről
Legközelebb fürdőruhát is hozzatok
Egyébként mi is örültünk az újabb ismeretségnek,nem meglepő módon Ti is nagyon jó fejek vagytok,de ez a miata-s berkekben megszokott jelenség
Sziasztok,
Egy éve vagyok egy zseniális szürke 2.0 NC gazdája. Rengeteg fantasztikus percet szerzett már nekem és kis családomnak!
Tegnap mi is leruccantunk veletek Velencére Lyrditól... Király volt ennyi Miatával együtt gurulni!!!! Debreceni különítménynek innen is nagy Üdvözlet!!
Juppieo
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni eme remek társasághoz. Fél hónapa vagyok tulaja ennek a szépségnek.
Nb/Fl 1.8 146 le, Torsen diff.
Mellesleg Kapuvári lakos vagyok, pár miatásnak már intettem is :D Esetleg ha lát valaki a környéken, vagy van miatás tag errefelé, akkor egy ajánlást elfogadnék Mellesleg van Obd2 hibakódolvasóm, szóval ha valakinek ki kéne olvasni valami csúnya check lámpát szívesen segítek
Sziasztok,
Juppieo
Sziasztok,
Juppieo
Sziasztok,
Juppieo
A tegnapi napon ellátogattam a Lurdytól induló Velencei Mazda találkozóra, sok mx5-ös társunkkal együtt.
Világos-kék NB-vel voltam, sokakkal sikerült is beszélgetnem
Ajánlásokat szeretnék gyűjteni, hogy én is Klub-tag lehessek!
Sziasztok szeretnék klub tag lenni.
1 honapja tulajdonosa lettem egy 2004 nbfl nek nagyon megszeretem. Elöre is köszöném az ajánlásokat.
Micuko
ki mondta hogy most pénteken nem lesz brezova?
Ment az ajánlás Remélem hamarosan újra találkozunk valahol
(péntek brezova, just sayin'
)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, már több mint egy hónapja birtokomban van egy 2001-es NBFL igaz csak 1.6-os, de már pici foglalkozáson át esett, még a apróbb hibái vannak, de folyamatosan szépül. Eddig még csak Kopi kollegával találkoztam, ahogy időm engedi majd igyekszem tiszteletemet tenni a rendezvényeken is.
Zárásként néhány kép:
Üdv.:
Ricsi
Off.
A Waze engem is tréfált már meg.....
on.
Sziasztok!
Ajánlást gyűjtök offroad mx5-tel!
Köszönöm Waze
Sziasztok!
Ajánlást gyűjtök offroad mx5-tel!
Köszönöm Waze
Nagyon szepen koszonom!
Sziasztok!
Körülbelül 1 hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy 2 literes ND-nek.
Úton útfélen integettem már mindenkinek, főleg Szegeden és környékén. Ha véletlen láttál megköszönöm az ajánlást, ha mégsem akkor ha minden jólmegy Velencén találkozunk.
welcome :-)
大使館