fabriky
Velünk: 2546 napja
Sziasztok!
Nemrég megvettem KAREX autóját,s most gyűjtöm az ajánlásokat. Már jártunk a nagy Lalee műhelyében, így tőle már kicsikartam az ajánlást, de még jól jönne 1-2 a tagsághoz...
Előre is köszi!
Ági
Sziasztok!
Nemrég megvettem KAREX autóját,s most gyűjtöm az ajánlásokat. Már jártunk a nagy Lalee műhelyében, így tőle már kicsikartam az ajánlást, de még jól jönne 1-2 a tagsághoz...
Előre is köszi!
Ági
Koszi Dani
Így van, autós vonalon ismerősöm, valós user, valós MX5tel:!
Sziasztok!
Szeretnek tag lenni. Adams006 autoja lett az enyem. Vdanit ismerem, meg Wolfblinddal is talalkoztam mar, gyujtom az ajanlasokat, koszi!
Sziasztok! Szeretnék jelentkezni tagnak. Autó van, ezt Gyéé már tudja, látta. Ő keresett meg ma.
Köszönöm: bergo
Héjkák!
Rövid leszek és tömör: szeretnék klubbtaggá válni! Boldog, lelkes és szenvedélyes tulajdonosa vagyok egy csillagfényes (Starry Blue) NBFL-nek, szünni nem akaró, sőt fokozódó törődési és utazgatási vágyakkal és persze gyarapodó sorstárs ismerősökkel, élményekkel!
Jelentkezésnek ez így megfelelő? :D
Üdv, Dávid
Héjkák!
Rövid leszek és tömör: szeretnék klubbtaggá válni! :) Boldog, lelkes és szenvedélyes tulajdonosa vagyok egy csillagfényes (Starry Blue) NBFL-nek, szünni nem akaró, sőt fokozódó törődési és utazgatási vágyakkal és persze gyarapodó sorstárs ismerősökkel, élményekkel! ;)
Üdv, Dávid
Héjkák!
Rövid leszek és tömör: szeretnék klubbtaggá válni! :) Boldog, lelkes és szenvedélyes tulajdonosa vagyok egy csillagfényes (Starry Blue) NBFL-nek, szünni nem akaró, sőt fokozódó törődési és utazgatási vágyakkal és persze gyarapodó sorstárs ismerősökkel, élményekkel! ;)
Üdv, Dávid
Sziasztok! Szeretnék jelentkezni tagnak. Autó van, ezt Gyéé már tudja, látta. Ő keresett meg ma.
Köszönöm: bergo
bergo
Sziasztok!
NKrisz barátomnak szeretnék kérni lehetőség szerint további két ajánlást. A feltételeket azt gondolom teljes mértékben teljesítette: miután éveken keresztül közösen szövögettünk terveket egy "erősebb" mx5 megszerzéséről/megvalósításáról, s miután a tavalyi kakucsi éves találkozón az én 1.6-os autóm sofőrjeként ő is megbizonyosodhatott róla, hogy mennyire remek gép is az mx5, idén április végén sikerült közösen szerválnunk egy turbós nb anniversaryt (Lalee már le is csekkolta - köszönet érte). Szóval a továbbiakban ezzel a kék repülő szőnyeggel igyekszünk részt venni a közös programokon
Köszönöm: I
Sziasztok! Aki esetleg látott már 98'as kékes-szürke 1.6 NB Rota RB 15" 8j felniken gurulni a rakparton / városba, szivesen vennék egy-két ajánlást, hogy én is tag legyek végre
u.i. Rattillától van a szélfogóm, és ha jól sikerült visszakövetnem a Rota RB Gyéé ex-felnije
köszönöm, ha valaki ajánl
!
Sziasztok! Találkozóra még nem sikerült eljutnom. Pénteken készült el az autó. 2000-es 1,6 miracle. Poraiból kellett feltámasztani, de most már teszi a dolgát. Ahogy időm engedi igyekszek megjelenni a találkozókon és utána jelentkezek közétek. Továbbá köszönöm a tanácsokat tippeket válaszokat okosságokat amit írtatok vagy olvashattam a forumon.
Igen, nem nehez rendszam alapjan beazonositani. Nos, en vagyok benne, aki lat, ajanlhat is (melegszik az ido, kene mar a klima... es errol az infok ugye...).
Lg
Abw
"bmw-e30-325i" névvel elég vicces jelentkezni egy MX-5 klubba :D
大使館
Sziasztok!
Tavaly sikerült szert tennem egy sérült 97-es NA-ra. A zsámbéki szezonnyitón szerencsére ott tudtam lenni és látván a ti csodagépeiteket rájöttem mit jelölt nekem ki az élet. Van mit fejlesztenem a széria gépemen...kb mindent. SOS rendeltem JR10-es kerekeket mert rájöttem eddig cipő nélkül jártam szegénnyel Egyszóval jó néven vennék egy-két ajánlást, hogy a klub csapattaggá fogadjon és további közös élményautózáson vehessek részt Veletek! Előre is köszi mindent!
Üdv, Jorpet
Elküldtem
Köszi nekem atdobnad? Dxb kukac freemail
B