Taishikan
Velünk: 2930 napja
Hello!
Végre felkerültek atomin exfelnijei, így már a megszépült autóról tudok képet feltenni :-)
Laleekirály, Atomin, Rattila, Simkor - veletek találkoztam eddig, kérhetnék tőletek ajánlást? Köszi előre is!
大使館
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Hello!
Végre felkerültek atomin exfelnijei, így már a megszépült autóról tudok képet feltenni :-)
Laleekirály, Atomin, Rattila, Simkor - veletek találkoztam eddig, kérhetnék tőletek ajánlást? Köszi előre is!
大使館
Hello!
Végre felkerültek atomin felnijei, így már a megszépült autóról tudok képet feltenni :-)
Lalee, Atomin, Ratilla, Simkor - veletek találkoztam eddig, kérhetnék tőletek ajánlást? Köszi előre is!
Hello!
Lalee, Atomin, Ratilla, Simkor - veletek találkoztam eddig, kérhetnék tőletek ajánlást? Köszi előre is!
Sziasztok! Köszönöm a tagoknak a jelöléseket! Kacsának vagyok a fia,így van akivel már találkoztam.Nagyon örülök,hogy megtaláltam ezt a klubbot,mivel ennyi megszállott autóssal még nem hozott össze a sors!
Üdv a klubban!
Tessék képeket felpakolni izibe
.
Sziasztok! Köszönöm a tagoknak a jelöléseket! Kacsának vagyok a fia,így van akivel már találkoztam.Nagyon örülök,hogy megtaláltam ezt a klubbot,mivel ennyi megszállott autóssal még nem hozott össze a sors!
Sziasztok! Jelentkeznek tagnak Vasárnap megvásároltuk Somá-val azt a bizonyos jobb kormányos NA-t, amiből a tervek szerint minden szempárt vissza fordító autó lesz idővel. Tehát elkezdődött egy új korszak, mint az én életemben, mint az autóéban! Sajnos képeket nem enged felrakni telefonról, de igyekszem gépközelbe jutni
Vasárnap talalkozunk
Köszönöm!
Olivér
Sziasztok ! Szeretnék klubtag lenni , regisztráció megvolt. Van egy gyönyörű nc 2009 - esem , már csak az ajánlásokra lenne szügségem . Előre is köszönöm a segítséget!!!
Fuh, ez gyors volt, köszönöm!
Sziasztok,
Szeretnék én is csatlakozni A Szeptemberi talin 29-es számom volt.
Ment a 3. ajánlás.
Sziasztok,
Szeretnék én is csatlakozni A Szeptemberi talin 29-es számom volt.
én is mennék már talira, szeretnék tag lennni :--)
Igen, tegnap este óta. Remélem lelkiismeretesen eljár majd az eseményekre, nem olyan tróger módon, mint én.
lyukasurge
Betti klubtag.
Peppino nevű jelentkezőnek lobbiznék két további ajánlásért, ő Betti, akivel sokan találkoztatok már, tavaly lett egy NB- je is egy fél NC mellé, Gonzi, Csabihal, meg még páran a napokban szakmáztatok is vele. Köszi.
lyukasurge
Sziasztok! Én is üdvözlök minden MX-5 tulajdonost és fórumozót. Köszönöm Nektek azt a rengeteg hasznos információt amit a miata-val kapcsolatban megosztottatok a fórumon keresztül. Szerintem ha valaki végignézi a témákat, akkor kevés kérdés marad megválaszolatlanul.
Én előző év decemberében vásároltam egyik klubtársatoktól (Kuglóf) egy magyarországi NC Coupe-t. Egy nehéz döntés volt, mert nincs logikus érv egy családos ember számára, ha ilyen (öncélú) autó szeretne vásárolni, de győzött a szív! Szerencsémre a családom sem az önzést látta benne, hanem azt hogy örömöt okoz.
Egyúttal szeretnék gratulálni Horváth Tibornak (MrMoJo) az új, gondolom várva-várt autójához. Valószínűleg nem csak magam nevében mondom, hogy nagyon érdekel minden tapasztalat az ND-vel kapcsolatban is.
Köszönettel várok még 2 ajánlást is, hogy teljes jogú tag lehessek. Előre is köszönöm!
Üdv: Péter (chass)
Sziasztok! Én is üdvözlök minden MX-5 tulajdonost és fórumozót. Köszönöm Nektek azt a rengeteg hasznos információt amit a miata-val kapcsolatban megosztottatok a fórumon keresztül. Szerintem ha valaki végignézi a témákat, akkor kevés kérdés marad megválaszolatlanul.
Én előző év decemberében vásároltam egyik klubtársatoktól (Kuglóf) egy magyarországi NC Coupe-t. Egy nehéz döntés volt, mert nincs logikus érv egy családos ember számára, ha ilyen (öncélú) autó szeretne vásárolni, de győzött szív! Szerencsémre a családom sem az önzést látta benne, hanem azt hogy örömöt okoz.
Egyúttal szeretnék gratulálni Horváth Tibornak (MrMoJo) az új, gondolom várva-várt autójához. Valószínűleg nem csak magam nevében mondom, hogy nagyon érdekel minden tapasztalat az ND-vel kapcsolatban is.
Köszönettel várok még 2 ajánlást is, hogy teljes jogú tag lehessek. Előre is köszönöm!
Üdv: Kiss Péter (chass)
Sziasztok! Most regisztráltam, szeretnék majd klubtaggá válni. Jövő hétre várom az autómat (ND), amit Magyarországon elsőként rendeltem meg. Próbálok majd valamelyik találkozóra eljutni és az ajánlásokat beszerezni.
Üdv. minden márkatársnak!
Horváth Tibor
Jelentkeztem tagnak, de biztos nincs ajánlóm. Eddig öreg feleséggel róttuk az utakat. Mikor lesz találkozó, hol lehet megtalálni.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.