Miatánk, ki vagy a mennyekben...

ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu

Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Klubtagság jelentkezéssel kapcsolatban    |   << vissza

Klubtagság jelentkezéssel kapcsolatban

2016-03-04 14:08:03
Taishikan

Taishikan

Posztok: 638
Velünk: 2930 napja

Hello!

Végre felkerültek atomin exfelnijei, így már a megszépült autóról tudok képet feltenni :-)

Laleekirály, Atomin, Rattila, Simkor - veletek találkoztam eddig, kérhetnék tőletek ajánlást? Köszi előre is!

aláírás

大使館

Történet:

Hello!

Végre felkerültek atomin felnijei, így már a megszépült autóról tudok képet feltenni :-)

Lalee, Atomin, Ratilla, Simkor - veletek találkoztam eddig, kérhetnék tőletek ajánlást? Köszi előre is!

Hello!

Végre felkerültek atomin exfelnijei, így már a megszépült autóról tudok képet feltenni :-)

Lalee, Atomin, Ratilla, Simkor - veletek találkoztam eddig, kérhetnék tőletek ajánlást? Köszi előre is!

2016-03-01 9:52:16
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 4802 napja
Dömpi, 2016-03-01 8:43:03

Sziasztok! Köszönöm a tagoknak a jelöléseket! Kacsának vagyok a fia,így van akivel már találkoztam.Nagyon örülök,hogy megtaláltam ezt a klubbot,mivel ennyi megszállott autóssal még nem hozott össze a sors! 

Üdv a klubban!

Tessék képeket felpakolni izibe Cool

aláírás

.

2016-03-01 8:43:03
Dömpi

Dömpi

Posztok: 33
Velünk: 2837 napja

Sziasztok! Köszönöm a tagoknak a jelöléseket! Kacsának vagyok a fia,így van akivel már találkoztam.Nagyon örülök,hogy megtaláltam ezt a klubbot,mivel ennyi megszállott autóssal még nem hozott össze a sors! 

2016-03-01 14:07:23
olisoma

olisoma

Posztok: 59
Velünk: 2838 napja

Sziasztok! Jelentkeznek tagnak smile Vasárnap megvásároltuk Somá-val azt a bizonyos jobb kormányos NA-t, amiből a tervek szerint minden szempárt vissza fordító autó lesz idővel. Tehát elkezdődött egy új korszak, mint az én életemben, mint az autóéban! Sajnos képeket nem enged felrakni telefonról, de igyekszem gépközelbe jutni smile Vasárnap talalkozunk smile Köszönöm! Olivér

aláírás Üdv.: Olivér

Történet:

Sziasztok! Jelentkeznek tagnak :) Ajanlasokat varom! Vasarnap talalkozunk :) Koszonom!!
2016-02-28 16:05:58

horviati

Posztok: 1
Velünk: 2839 napja

Sziasztok ! Szeretnék klubtag lenni , regisztráció megvolt. Van egy gyönyörű nc 2009 - esem , már csak az ajánlásokra lenne szügségem . Előre is köszönöm a segítséget!!!

2016-02-21 19:27:52
David

David

Posztok: 77
Velünk: 3115 napja

Fuh, ez gyors volt, köszönöm! smile

2016-02-21 19:04:22
Z_Marci

Z_Marci

Posztok: 205
Velünk: 3245 napja
David, 2016-02-21 17:10:49

Sziasztok,

Szeretnék én is csatlakozni smile  A Szeptemberi talin 29-es számom volt.

29

Ment a 3. ajánlás. smile

2016-02-21 17:10:49
David

David

Posztok: 77
Velünk: 3115 napja

Sziasztok,

Szeretnék én is csatlakozni smile  A Szeptemberi talin 29-es számom volt.

29

2016-02-15 16:13:06
hang

hang

Posztok: 39
Velünk: 2852 napja

én is mennék már talira, szeretnék tag lennni :--)

2016-02-15 12:48:56
lyukasurge

lyukasurge

Posztok: 71
Velünk: 3865 napja

Igen, tegnap este óta. Remélem lelkiismeretesen eljár majd az eseményekre, nem olyan tróger módon, mint én.

aláírás

lyukasurge

2016-02-15 12:08:49
scsaba

scsaba

Posztok: 158
Velünk: 3109 napja

Betti klubtag. smile

2016-02-14 19:47:09
lyukasurge

lyukasurge

Posztok: 71
Velünk: 3865 napja

Peppino nevű jelentkezőnek lobbiznék két további ajánlásért, ő Betti, akivel sokan találkoztatok már, tavaly lett egy NB- je is egy fél NC mellé, Gonzi, Csabihal, meg még páran a napokban szakmáztatok is vele. Köszi.

aláírás

lyukasurge

2018-12-13 16:46:15
chass

chass

Posztok: 78
Velünk: 2867 napja

Sziasztok! Én is üdvözlök minden MX-5 tulajdonost és fórumozót. Köszönöm Nektek azt a rengeteg hasznos információt amit a miata-val kapcsolatban megosztottatok a fórumon keresztül. Szerintem ha valaki végignézi a témákat, akkor kevés kérdés marad megválaszolatlanul. 

Én előző év decemberében vásároltam egyik klubtársatoktól (Kuglóf) egy magyarországi NC Coupe-t. Egy nehéz döntés volt, mert nincs logikus érv egy családos ember számára, ha ilyen (öncélú) autó szeretne vásárolni, de győzött a szív! Szerencsémre a családom sem az önzést látta benne, hanem azt hogy örömöt okoz. 

Egyúttal szeretnék gratulálni Horváth Tibornak (MrMoJo) az új, gondolom várva-várt autójához. Valószínűleg nem csak magam nevében mondom, hogy nagyon érdekel minden tapasztalat az ND-vel kapcsolatban is. 

Köszönettel várok még 2 ajánlást is, hogy teljes jogú tag lehessek. Előre is köszönöm!

Üdv: Péter (chass)

Történet:

Sziasztok! Én is üdvözlök minden MX-5 tulajdonost és fórumozót. Köszönöm Nektek azt a rengeteg hasznos információt amit a miata-val kapcsolatban megosztottatok a fórumon keresztül. Szerintem ha valaki végignézi a témákat, akkor kevés kérdés marad megválaszolatlanul. 

Én előző év decemberében vásároltam egyik klubtársatoktól (Kuglóf) egy magyarországi NC Coupe-t. Egy nehéz döntés volt, mert nincs logikus érv egy családos ember számára, ha ilyen (öncélú) autó szeretne vásárolni, de győzött szív! Szerencsémre a családom sem az önzést látta benne, hanem azt hogy örömöt okoz. 

Egyúttal szeretnék gratulálni Horváth Tibornak (MrMoJo) az új, gondolom várva-várt autójához. Valószínűleg nem csak magam nevében mondom, hogy nagyon érdekel minden tapasztalat az ND-vel kapcsolatban is. 

Köszönettel várok még 2 ajánlást is, hogy teljes jogú tag lehessek. Előre is köszönöm!

Üdv: Kiss Péter (chass)

2016-01-30 7:25:41

MrMoJo

Posztok: 2
Velünk: 2868 napja

Sziasztok! Most regisztráltam, szeretnék majd klubtaggá válni. Jövő hétre várom az autómat (ND), amit Magyarországon elsőként rendeltem meg. Próbálok majd valamelyik találkozóra eljutni és az ajánlásokat beszerezni.

Üdv. minden márkatársnak!

Horváth Tibor

2016-01-29 13:03:46
bagoly

bagoly

Posztok: 905
Velünk: 2869 napja

Jelentkeztem tagnak, de biztos nincs ajánlóm. Eddig öreg feleséggel róttuk az utakat. Mikor lesz találkozó, hol lehet megtalálni.

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.