Szabolcs
Velünk: 3389 napja
Sziasztok, a novemberi Fehérvár-Balatonfelvidék guruláson résztvevőktől szeretnék kérni ajánlásokat, hogy klubtag lehessek ! Én zártam a sort off autóval, de azóta már van on autó is :D.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Sziasztok, a novemberi Fehérvár-Balatonfelvidék guruláson résztvevőktől szeretnék kérni ajánlásokat, hogy klubtag lehessek ! Én zártam a sort off autóval, de azóta már van on autó is :D.
Sziasztok! Szeretnék pár ajánlást begyűjteni még! Ez a kép a Szlovákiai guruláskor készült. Jobb oldalt, a szőkeség mellett...na az lennék én. Köszönöm!
Sziasztok! Szeretnék pár ajánlást begyűjteni még! Ez a kép a Szlovákiai guruláskor készült. Jobb oldalt, a szőkeség mellett...na az lennék én. Köszönöm!
Sziasztok! Uj forumozo/Miata tulaj koztetek. Szeretnek en is teljeskoru tag lenni... Tudtok nekem ebben segiteni?
Ismerkednek ( nem parkapcsolatot keresek) is. Kecskemetiek hanyan vagyunk? (Z_Marci-t ismerem
)
Szia, sokan találtuk meg itt a párunkat úgy hogy az asszony nem tud róla, vagy éppenséggel tud róla.
Haha. Asszonynak mutattam a valaszod, erre: "Ho! En is regisztralok!!" :D
Jinba ittai!
Sziasztok.
2 hete Mx5 NC1 tulaj vagyok. Szivesen csatlakoznék a Klubhoz. Már csak 2 ajánlásra van szükségem!
Lalee már ajánlott. Köszi
Kérnék még 2 tagot hogy ajánljon!
Köszönöm!
Péter
Sziasztok! Uj forumozo/Miata tulaj koztetek. Szeretnek en is teljeskoru tag lenni... Tudtok nekem ebben segiteni?
Ismerkednek ( nem parkapcsolatot keresek) is. Kecskemetiek hanyan vagyunk? (Z_Marci-t ismerem
)
Szia, sokan találtuk meg itt a párunkat úgy hogy az asszony nem tud róla, vagy éppenséggel tud róla.
Ki tud Róla? Köztünk van már?
)
Jinba ittai!
Ismerkednek ( nem parkapcsolatot keresek) is. Kecskemetiek hanyan vagyunk? :)
Ismerkednek ( nem parkapcsolatot keresek) is. Kecskemetiek hanyan vagyunk? :) (Z_Marci-t ismerem :) ;) )
Köszönöm, azoknak, akik nyomtak egyet a nevem mellé!
Már meg is jött a mail, hogy tag lettem!
Köszönöm, azoknak, akik nyomtak egyet a nevem mellé!
Már meg is jött a mail, hogy tag lettem!
Nyomtam én is..
Sziasztok!
Ma részt vettünk a Fehérvár és környéke túrán.
Baromi jól éreztük magunkat, mindenki nagyon jó fej volt és remek volt az útvonal-tempó is !
Örülnék, ha csatlakozhatnék hozzátok, mint tag.
Kérlek, hogy néhány ajánlással segítsetek ebben.
Eőre is köszönöm!
Sztasák Ádám
'99 s.zöld NB
NBF-847
Meg is örökítettelek Titeket
Ment az pipa tőlem
Ati
Ment az ajánlás
Sziasztok!
Ma részt vettünk a Fehérvár és környéke túrán.
Baromi jól éreztük magunkat, mindenki nagyon jó fej volt és remek volt az útvonal-tempó is !
Örülnék, ha csatlakozhatnék hozzátok, mint tag.
Kérlek, hogy néhány ajánlással segítsetek ebben.
Eőre is köszönöm!
Sztasák Ádám
'99 s.zöld NB
NBF-847
Üdv! Jelentkeztem ! :D Kérném az elbírálást De csak egy taggal találkoztam élőben akit ismerek KOPI.
Kopi nem számít, Őt mindenki ismeri
Üdv! Jelentkeztem ! :D Kérném az elbírálást De csak egy taggal találkoztam élőben akit ismerek KOPI.