Dragunov66
Velünk: 3151 napja
sziasztok!grat nektek sok boldogságot hozzájuk.szépek és üdv köztünk
sziasztok!grat nektek sok boldogságot hozzájuk.szépek és üdv köztünk
Sziasztok!
Mától Baranyában is több a Miata!
2003, 1.8i
Sziasztok!
Mától Heves megyében eggyel több Miata van .
Íme a kicsikém .
/2000évj. 1.8i/
Sziasztok!
Mától Heves megyében eggyel több Miata van:).
Íme a kicsikém:).
HiHi én az elmúlt két napban csapattam vele, (a családi szevizelés alatt), a fiam látnátok hogy száll ki a suli előtt belőle...
Pont ma egy hete jártam meg, hogy a reggelin napsütésben elindultam, úgy 9 körül, 11-kor pedig már hóesésben jöttem hazafele. Mondjuk a tető csukva volt, de akor is
En szeretem a havat....karacsonykor.bar most sem zavar csak mar eleg.ugyanakkor sokat lehet tanulni a hoban vako vezetesrol
Pont ma egy hete jártam meg, hogy a reggelin napsütésben elindultam, úgy 9 körül, 11-kor pedig már hóesésben jöttem hazafele. Mondjuk a tető csukva volt, de akor is
nah igen én egy kicsit meszebb.....mindenki a napsütést várja.mint autósként és mint motorosként is :D ez nem állapot.amikor lefekszek tavasz van,amikor felkelek hóvihar?
Zebegény szép hely. Jó lenne gurulni arrafelé egyet. Csak jönne már a jó idő, félek még 6-8 hétig a garázs mélyén fogom pihentetni a Mazdát...
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Sziasztok!
Zebegény és környéke, de nagyjából hetente előferdülök Esztergomban is, például nemsokára indulok most is Esztergom felé, 10 és 11 között ráadásul teljesen szabadfoglalkozás, vagyis csak lődörgök és a napsütésre való tekintettel sétáltatom a kicsikét
Sziasztok!
Tekintve, hogy egyelőre még nem sikerült senkivel személyesen találkoznom, továbbra sem vagyok klubtag, de remélem ez hamarosan változik. Addig is álljon itt egy kép a kicsikémről.
Szia.üdv köztünk :-) helyileg szabad tudni merre vagy?
Sziasztok!
Tekintve, hogy egyelőre még nem sikerült senkivel személyesen találkoznom, továbbra sem vagyok klubtag, de remélem ez hamarosan változik. Addig is álljon itt egy kép a kicsikémről.
Rendben benne vagyok. De most még mindig Londonban vagyok de a nyáron remélem már több időm lesz és akkor gurulhatunk bármikor:-)
Hello, látom még a nyári képeket tetted fel. Majd ha Tiszaujban járok mehetünk egy karikát
Sziasztok. Örülök hogy végre én is tag lettem és köszönöm az ajánlásokat
Megtörtént,köszi!
Ajanlas roppent, mint regi Megasquirtes tagnak ....