Artredis
Velünk: 2621 napja
Szia!
Ha esetlegesen nem titok, elárulod, hogy hol csináltatod? Egyre inkább kezdek kétségbe esni, hogy senki nem fogja elvállalni a nyúlvány javítást....
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Szia!
Ha esetlegesen nem titok, elárulod, hogy hol csináltatod? Egyre inkább kezdek kétségbe esni, hogy senki nem fogja elvállalni a nyúlvány javítást....
Sajnos azt mondta, hogy csak egy ismerősének csinálta, de amúgy nem vállal ilyen munkát :/
Ezenkívül a luzsocar és a karosszerialakatos.hu is azt mondta, hogy nem vállal nyúlvány javítást
Sajnos azt mondta, hogy csak egy ismerősének csinálta, de amúgy nem vállal ilyen munkát :/
Ezenkívül a luzsocar és a karosszerialakatos.hu is azt mondta, hogy nem nyúlvány javítást :(
De szép lesz! kitartás!
Touge Runnerz
Végre az én mazdám is eljutott a lakatoshoz, tettem fel néhány képet a javításról:
Elég rosszul néz ki szegény
Este kikeresem, majd beleszerkesztem a lenti kommentembe.
Megírnád a számot? Just in case.
大使館
Budaörsön van a lakatos akihez járok ha gond van. Szépen dolgozik. Múltkor épp egy szép BRG színű 1.6 NB nyúlványát építette újra. Pont akkorra lett kész az enyém is, amikor végzett az NB nyúlvánnyal. Alvázvédőzte, rendesen leápolta, jól nézett ki. Ha kell akkor előtúrom a számát. Árat szerintem senki nem fog tudni mondani előre látatlanban, 250-ig bármennyi lehet a nyúlvány. Sárvédőívet nem tudom.
szerk.
Kikerestem a telszámát:
Hanyecz István, 20/3144044
Érdemes azonnal hívni, ha lakatolási igény merül fel, mert gyakran 1-2 hónapos várólista van nála.
Budaörsön van a lakatos akihez járok ha gond van. Szépen dolgozik. Múltkor épp egy szép BRG színű 1.6 NB nyúlványát építette újra. Pont akkorra lett kész az enyém, mire végzett az NB-vel. Alvázvédte, rendesen leápolta, jól nézett ki. Ha kell akkor előtúrom a számát. Árat szerintem senki nem fog tudni mondani előre látatlanban, 250-ig bármennyi lehet a nyúlvány. Sárvédőívet nem tudom.
Budaörsön van a lakatos akihez járok ha gond van. Szépen dolgozik. Múltkor épp egy szép BRG színű 1.6 NB nyúlványát építette újra. Pont akkorra lett kész az enyém is, amikor végzett az NB nyúlvánnyal. Alvázvédőzte, rendesen leápolta, jól nézett ki. Ha kell akkor előtúrom a számát. Árat szerintem senki nem fog tudni mondani előre látatlanban, 250-ig bármennyi lehet a nyúlvány. Sárvédőívet nem tudom.
Azok éppen folyamatban vannak, csak gondoltam hátha van még valakiknek, de azért reménykedek, hogy valamelyik jó lesz azok közül.
Sziasztok!
Tudom, hogy ezredszerre visszatérő téma: Tud valaki pesten vagy környékén megbízató lakatost és fényezőt? (Motornyúlvány és jobb hátsó keréknél ív amit javítani kellene). Továbbá egy ilyen mutatvány kb mennyibe fáj?
Előre is köszi!
大使館
Sziasztok!
Tudom, hogy ezredszerre visszatérő téma: Tud valaki pesten vagy környékén megbízató lakatost és fényezőt? (Motornyúlvány és jobb hátsó keréknél ív amit javítani kellene). Továbbá egy ilyen mutatvány kb mennyibe fáj?
Előre is köszi!
torolve
Sziasztok!
Előre is köszi!
Amit linkeltél ott azt írják genuine Mazda part. Szóval tökéletesen kell illeszkedjen.
Sziasztok,
Rendelt és épített már be valaki ilyet az mx-5 partstól? Ez mennyire gyári geometria és vastagság, tudja valaki?
http://www.mx5parts.___a-mk2-25-p-1489.html
Köszönöm!
Dávid
Vett valaki és ha igen hol, küszöbvég darabot NA ra,lehetőleg olyat ami felmegy" a sárvédőre? Iharosnál pl nem láttam. Nekiláttam lakatolni...köszi