Gyonyoru egy darab, mondjuk az ara, de olyan , mintha csak most gyartottak volna 27,000km-el, oldtimer gyanus.
Már csak röpke 13 évet kell még kibírnia ebben az állapotban. :-)

balneum Gyonyoru egy darab, mondjuk az ara, de olyan , mintha csak most gyartottak volna 27,000km-el, oldtimer gyanus.
Már csak röpke 13 évet kell még kibírnia ebben az állapotban. :-)
wolfblind Gyonyoru egy darab, mondjuk az ara, de olyan , mintha csak most gyartottak volna 27,000km-el, oldtimer gyanus.
Szép, szép, de vagy 10 centivel le kéne csüccsenteni, hogy igazán jól nézzen ki 
asch Szerintem hollandiában jobb kocsik vannak, mint a németeknél. Mivel a hollandoknál nem divat az órát tekergetni, mint a németeknél, vagy nálunk.
Sőt, gyorsan hajtani sem nagyon láttam ott senkit. Szép nyugodt tempóval közlekedik mindenki. Autópályán a 100-as korlátozásokat is mind betartják, sőt néha a feloldás után úgyfelejtik a tempomatot :-). Láttam egy Lamborghinit is, ami megelőzött minket. Ez volt a legdurvábban közlekedő holland. Arra vetemedett, hogy kb 115-tel ment a 100-as szakaszon.
uszobajnok Közben behoztam a kocsit Hollandiából.
Annyi volt, hogy kimentem, megvettem a kocsit, majd át kellett menni az RDW nevű helyre, ahol egy papírt ki kellett tölteni, és már adták is a rendszámot (2 hétig érvényes, 11 Euroért). Igaz, az csak papírból volt, úgyhogy az eladó elvitt egy műhelybe, ahol legyártották azt fémből (kb 20 Euroért). Utána az interneten keresztül megkötöttem rá a magyar biztosítómnál a kötelezőt. Itthon elvittem mozaik utcába, majd a NAV-ba kellett menni, de az nem megy rögtön. Nekem holnap kell visszamennem, addigra lesz készen. Utána már csak az okmányirodába kell menni. Nagyjából ennyi.
Különben mindenkinek ajánlom ezt az oldalt:
Szerintem hollandiában jobb kocsik vannak, mint a németeknél. Mivel a hollandoknál nem divat az órát tekergetni, mint a németeknél, vagy nálunk.
Én két hetes ilyen német rendszámmal hoztam be a vasat és ki is használtam a ciklust és nem szólt be senki, de ez egy éve volt. Az új szabályok szerint legjobb tudomásom szerint csak a hazaút erejéig használhatod ezzel a rendszámmal az autót.
bocsi, véletlenül böktem a leminősítésre :-/
Szóval szerintem is minden gond nélkül fel lehet tenni nem csak holland, hanem bármilyen autóra.
Itthon is ugyanúgy érvényes, és bár hallottam pletykákat, hogy a külföldi rendszámos mizéria keretében ezeket is cseszegetik, de nekem nem volt gondom, meg sem állítottak, pedig találkoztam rendőrautóval.
uszobajnok Közben kiderítettem, hogy elvileg rá lehet rakni, mert a németek is így importálnak autót. Azért kérdeztem, mert én a holland - német határ környékén néznék körül, tehát benne van a pakliban, hogy végül egy holland, vagy egy német autót hozok be. De az igaz, ennek van holland megfelelője is, csak a német ügyintézés nekem egyszerűbb, mert a holland nyelvben nem vagyok jó. 
| Jelek: | |||
| Fórumok | Hozzászólások | ||
![]() |
Témák | Időpont | |
![]() |
Hozzászólás az utolsó belépésed óta | Megtekintések |