Turp
Velünk: 5563 napja
vissza is tudom alakítani?
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
vissza is tudom alakítani?
A 90LE-be belemegy? Az flepnis légtömegmérővel rendelkezik
Minden MAF-os mx-5be belemegy, eredetileg NB-NBFL-be való, NA-ba 1.8, 1.6 90LE kis hekkeléssel megy be, de adnám hozzá a köcölékeket.
Amit tud, olyan vigyort okozni hogy körbe ér a szád a fejed körül. Teljesítménybe nem érezni, de nagyon morcos hangja lesz a kocsinak. Nem zavaró, csak padlógázon hörög mint a barom.
lásd Barac videóját vagy ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=PtXO98Xowko&feature=related
Én olyan 30 pénzre gondolnék érte. Hibátlan, karcmentes, 2-3ezrenként puceválom. Viszont csak akkor lesz eladó ha a kompi már üzemkész lesz.
Beszerelni meg tényleg kb.20 perc nem kell hozzá szaki.
Berakni bő fél óra, hogy mit tud? az nem számít.... profilomban van 1 vidio....
Jól olvasom 1.6 NBFL-be is be megy? és mit tud és mennyi lenne Matt?Bird mennyiért rakonád be nekem?
nekem ez van NB 1.6-on, Mattéval együtt organizálta át Gram az óceánon. Pár fitting persze lehet eltérő...
A Typhoon kit 1.6-ra nem jó!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nem sokkal drágábban gondoltam én sem az RB CAI-t (10-15). A szélvédő elöl szívó megoldásnál, nem az van, hogy ugyan a levegő hidegebb, de ritkább is?
Egyébként, a JR beszerelési könyv úgy kezdődik, hogy állítsa a gyújtását 14 fokra
hát nem tudom. 100rongyot egy légszűrőért? Azt a +14pacit meg majd április 1-jén elhiszem 1,5 percig.
számít a hidegebb beszívott levegő, meg tényleg rossz helyen van a gyári szűrő de nem ennyire. ha valaki szeret barkácsolni akkor csináljon egy ilyet. ennél cold-air-ebbet nem igen tud és megússza egy 0-val kevesebből.
http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=404434
itt igyekeznék előre beharangozni minden kedves MAF-os kollégának, hogy hamarosan lesz egy alighasznált eladó Typhoon kit.
Rendelt már valaki tőlük: www.good-win-racing.com?
Van ugyanez az ILnek is. Csak éppen pont most nincs
Ilyen cuccot nem lehetne legyártani? Ha jól sejtem az a lényeg, hogy hideg levegőt szívjon a motor, s úgy tudom a gyári helye nem a legjobb, az utas előtt talán hűvösebb lenne. Ahhoz pedig rövid cső is elég lenne a végén a levegőszűrővel. Vagy rosszul gondolom? Ez viszont jól működhet.
Ezen már nekem is járt az agyam, többen meg is valósították a hideg/meleg levegőszétválasztást.
A lejjebb említett két airbox (Jackson racing/Racing Beat) előnye abban van, hogy közvetlenül a hűtő elöl kapják a hideglevegőt, illetve, hogy kialakításukból fakadóan a négyszögletes szűrőbetéttel is használhatóak.
Elméletben hasznosítja a torlónyomást is, de mint arról a jártasabbak felvilágosítottak, ez esetünkben nem igazán működik
Ilyen cuccot nem lehetne legyártani? Ha jól sejtem az a lényeg, hogy hideg levegőt szívjon a motor, s úgy tudom a gyári helye nem a legjobb, az utas előtt talán hűvösebb lenne. Ahhoz pedig rövid cső is elég lenne a végén a levegőszűrővel. Vagy rosszul gondolom? Ez viszont jól működhet.
Van ugyanez az ILnek is. Csak éppen pont most nincs
Ez jól hangzik!