Ordune
Velünk: 4957 napja
Nálam van nagyobb 1.6 leömlő
Nem tudom elférne-e tőle a kompi..
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
dupla
Tomi, Retrotól van, 116 le amerikai volt a gazda.
Miért?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Nálam is van egy NA 1.6 leömlő, tömítéssel, és az utána következő csőszakasszal olcsón. De csak akkor, ha Atominé nem jó! Én csak második voltam.
Elérhetőségem szerintem látszik, ha szükség lenne rá.
Nekem lehet, hogy jó lenne az a leömlő! Rádcsörgök!
JAVÍTÁS: Szerintem a 90Le-s leömlő nekem nem lesz jó.
Nálam is van egy NA 1.6 leömlő, tömítéssel, és az utána következő csőszakasszal olcsón. De csak akkor, ha Atominé nem jó! Én csak második voltam.
Nekem lehet, hogy jó lenne az a leömlő! Rádcsörgök! :)
Nekem van egy itt a garázsban. Dobj egy üzenetet.
Na, fiúk-lányok, senkinek sincs javaslata?
Hát, ez elégett...
SOS segítséget kérnék, hogy
- lehet-e (érdemes-e) ilyet bontóból szerezni, vagy ha már úgyis barmolni kell, akkor itt az idő rendelni vmi tuning-cuccot (ha utóbbi, akkor melyiket ajánlanátok? úgy tudom, Japspeed van a klubban pár autóban, pl.)
- ránézésre szerintetek ez gyári(val megegyező)? Az előző tulaj belenyúlt pár dologba a motorban, talán ebbe is...
- és mi a helyzet az alsó összeeresztésével? Amiket eddig láttam, azok mind bilincsesek, ez meg csak belemegy a vastagabb csőbe...
+1: faszkivan...
Köszi előre is!
Na, fiúk-lányok, senkinek sincs javaslata?
Keresek 91 -es kardán box felső részt(műanyagot),ami a magnó és fűtéskapcsoló körül van,vagy hol lehet ujjat venni,rendelni? Kis hibás is érdekel használtban...
Sziasztok!
Keresek 1 pár NA manuális visszapillantó tükröt. Csak kompletten, üveglapokkal. Nem hátrány, ha a beleseje nincs teljesen szétrohadva és még ténylegesen állíthatóak.
Szín mindegy.
Ajánlatokat emailben kérnék: pitesy kukac géméjl pont com
Köszi, előre is!
Üdv
István
Ha valakinek csak egy jobbos lenne, az is érdekel, balos már lenne. Köszönöm!
Hát, ez elégett...
SOS segítséget kérnék, hogy
- lehet-e (érdemes-e) ilyet bontóból szerezni, vagy ha már úgyis barmolni kell, akkor itt az idő rendelni vmi tuning-cuccot (ha utóbbi, akkor melyiket ajánlanátok? úgy tudom, Japspeed van a klubban pár autóban, pl.)
- ránézésre szerintetek ez gyári(val megegyező)? Az előző tulaj belenyúlt pár dologba a motorban, talán ebbe is...
- és mi a helyzet az alsó összeeresztésével? Amiket eddig láttam, azok mind bilincsesek, ez meg csak belemegy a vastagabb csőbe...
+1: faszkivan...
Köszi előre is!
Köszi azért!
Szia. A jeladót nem találom. Bal hátsó lámpa viszont van
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sürgősen keresek generátor végén található hosszbordás szíjtárcsát.
Ilyet:
Marha sürgős lenne, kérlek jelezzetek ha van valakinek ilyenje! Ha máshogy nem, megveszem a generátorral együtt is...
Köszi
Szia. Megnéztem. Sajnos nekem nem ilyenek
EUNOS ROADSTER V SPECIAL