Kössz a válaszokat,
akkor az ilmotorsport bebukta, kicsit hátrébb került ez a projekt, (bár már alig tudok költeni a jógépkocsira...)
A kisebbik fontos (kosz mehet a váltóolajba), a másik kevésbé.
A kisebbik fontos (kosz mehet a váltóolajba), a másik kevésbé.
Nekem anno az egyik gumiharangnak csak a fémkerete volt meg, a másik helyett pedig valamilyen féltengelycsuklóé volt fölcuppantva.
Pótoltam őket és a szakadt szoknyát, amolyan "rend a lelke mindennek" javítás volt.
Nekem is elég rongyos... engem zavar, hogy télen ott bejön a hideg Mellesleg szerintem sokat nem oszt nem szoroz..
if in doubt, flat out.
Szevasztok!
Múltkor kiszedtem a könyöklőt, és láttam, hogy az alant emlegetett gumiharang nekem is eléggé gatyás.
Kérdezném a szakértőket, hogy ez az esztétikai problémán kívül okoz valami gondot vajon? (mert hát a váltó szoknya ápol és eltakar...)
sturm
Én lecseréltem mindkettőt, az egyik asszem teljesen ép. Megnézzem?
Ha már szétszeded érdemes lecserélni a műanyag gyűrűt is ami a váltórúd végén van.
Igen légyszíves nézd meg ás ha tényleg nagyjából ép akkor megvenném és akkor csak a másikat kell rendelnem.
Nem találtam olyan gyűrűt a váltórúd végén...vagy figyelmetlen voltam...vagy alul van?
Én lecseréltem mindkettőt, az egyik asszem teljesen ép. Megnézzem?
Ha már szétszeded érdemes lecserélni a műanyag gyűrűt is ami a váltórúd végén van.
köszi szépen!
Igen, jó lesz.
Nézd meg az alsó gumiharangot is, mert valószínűleg az is kelleni fog!
Sebváltó gumiharangra lenne szükségem, sajnos az enyém teljesen szétfoszlott.
Ha nincs senkinek akkor rendelek, de gondoltam elöbb itt körberkérdezek.
köszi
Köszi Bird, megfontolandó.
Köszi. Az igazság az, hogy a másik topicot olvastam, beleírtam az ígényemet, aztán amikor elküldtem, vettem észre, hogy OFF-oltam. Gyorsan ideírtam mert ez a helye.
Én egy turbofeltöltőket gyártó cégnél dolgozom, és gondolkoztam korábban egy kis erősítésen. Aztán a sok nehézség amiről itt olvastam, evette a kedvem. Nem beszélve arról hogy ez nekem 2. autó és ha nekiesek az közel 1MFt ami nem kevés. Egyszerűen elfogyott a tárcsa, és ha már cserélem, semmi különbség sincs a kevlár meg a sima között árban. Hátha meggondolom később magam.
Egyszer