mukimano
Velünk: 5288 napja
Köszönöm a tippet! kipróbálom!
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Köszönöm a tippet! kipróbálom!
Atom a te zsákod Húsvét után készül el.
Viszont a többiekét megkaptam tegnap!
Szóljatok kinek hogyan tudom eljuttatni?
Megkérdezem ma a postán, hogy u.véttel hogy menne.
Elvileg dobozba bele tudom gyömöszölni
A tető csatjában van egy csavar hosszirányban, azzal lehet állítani a feszítést. Probáld azzal.
Thx a válaszokat, majd megpróbálom a bácsit rávenni, hogy a keménytetőhöz bitte szerezzen már be nekem ilyen csavarokat is amivel tudom rögzíteni. Elhoztam amúgy a tütüt, nagyon faja, egyedül a vászontető jobb oldali rögzítőjével van bajom, h nem kattan olyan frankón mint a jobb oldal, mikor rögzíted a szélvédőhöz, remélem azért nem fog autópályán elengedni v beázni. Erre van vmi tippetek? Sorry, ha off a téma, lehet nem itt a keménytetőnél kellett volna feltenni a kérdést... de ez is tetős kérdés:D
Ha nincs az előző csavarod, akkor ilyen is kell
http://ilmotorsport.___d325a5e501653f06b772
hogy legyen mihez húzni a reteszt.
Frankeinstein csavar a neve:
http://ilmotorsport.___d325a5e501653f06b772
kell belőle 2 db, egy jobbra, egy meg balra
Sziasztok! Most készülök nbfl-hez keménytetőt venni. Felhívtam 1bácsit ő azt mondta, ahhoz hogy ezt fel tudjam majd szerelni, kell hogy legyen az autó hátulján 2db kis krómozott pöcök, ahova be lehet akasztani. Holnap hozom majd el az autót, sosem volt rajta keménytető. Tudja vki, hogy hol tudok ilyet beszerezni? Vagy ez minden autón rajta van? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv a klubban!
Sajnos lassabban megy mint gondoltam, de ha kész lesz kereslek.
Hahó! Barac!
Én is szeretnék egy ilyen zsákot ha még nem szólok későn! Most hogy felcsillant a remény, hogy idén mégiscsak lesz tavasz és esetleg nyár is, ilyenbe tenném el a levett tetőcskémet.
Mit tegyek? Hívjalak írjak?
Szia Barac!
Engem is érdekelne a tetőzsák, remélem nem csúsztam még le róla? Ha nem, akkor mikorra várható a kész termék? Pesten át tudom venni valahol? Ja és még mindig 10000 Ft?
Köszi előre is!
üdv,
Attila
Sanos a szélfogót nem tudja vállalni, és Bulirobot kérdezted, hogy egy vizhatlan takaróponyvát tud e, de sajnos ilyen anyagot nem tud a gépe varrni.
(Januárban megszűnt a munkahelye, és azóta otthon dolgozik)
Talán bőrös tud ilyenekben segíteni, nem tudom..
akkor a széfogóban nem tud segíteni a varró kollegina?
Intézkedek tovább
(a szövet elfogyott, rendelni kell, de már utánnajártam
Nekem is kellene, tudsz még intézkedni?! :-)
Ha már lekéstem volna, nekem jó lesz a bulirobot-é is! :-)
Köszi!
OK, intézkedek