Sziasztok! Én meg 4db ilyen felnit keresek. Nincs valakinek eladó?
Nyulimi
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Szia. Van egy eladó nekem
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok,
Eladók Brock b6 felnik öreg gumikkal. Van róluk TÜV-ös papírom. Árat mondj te, nem tudom mennyiért mehetnek. Csere érdekel gyári mazda felnire.
Érd 30 667 4882
16x7,5 ET:35 4x100
Brock B6 alufelnik.
50k-ra gondoltam.
Szia, legutóbb Palcsi eladó cuccai közt láttam ilyeneket, nem tudom elkeltek-e már, egy kérdést megérhet.
Sziasztok, a képen látható felni közép kupakból kellene egy darab. Gumistól hazafelé elhagyta magát. Végigjártam az utat, de nem lett meg. Van valakinek talán eladó? Illetve hol lehet esetleg venni? Én csak az IL-t ismerem, de ott nincs
Sziasztok, a képen látható felni közép kupakból kellene egy db. Gumistól hazafelé elhagyta magát, végigjártam az utat, de nem lett meg. Van valakinek talán eladó? Illetve hol lehet esetleg venni? Én csak az IL-t ismerem, de ott nincs
Sziasztok, a képen látható felni közép kupakból kellene egy darab. Gumistól hazafelé elhagyta magát, végigjártam az utat, de nem lett meg. Van valakinek talán eladó? Illetve hol lehet esetleg venni? Én csak az IL-t ismerem, de ott nincs
Postáznád is a króm kerékanyákat Atomin? Ha igen, kellenek! Köszi!
2 szett 1 szett kerekanya 2000 huf /16db
Fényes kerekanya 3000 huf per 16db
https://www.ilmotorsport.de/shop/article_detail.php5?aid=2378&oid=751&depth=3&page=0&count=5&PHPSESSID=88de09c6ba74c9e2b0cf036de699a0fc&lang=EN
16-os gyári NB - 2003-utáni speciális kiadásokhoz szerelt felni
16x6,5 ET40 - 7,34kg
Kettő rendben, kettőnél kicsit erősebb volt a padka, de nem vészes. 50k
Játszani, vagy akár héköznapra is 15x6,5 ET 22 Intra felni (agyméret 56). A felninek nincs baja, majdhogy nem padka sérülés mentes, persze azért van rajta pár kissebb szépséghiba. Jelenleg Vredestein nyárigumival, ami igaz 2008-9 es de profil 5mm felett. Gumival 29.9k Eléggé kiáll, nem beesett mint a gyári felnik.
Sportive felni - mondhatni makulátlan állapotban. Jelenleg fekete plasti dippel takart, "érintetlen" peremek, a peremen fényvisszaverős felnicsík. 74.999 Huf ű8Amennyiben komoly vevő vagy , de a fekete plasti dip nem kell, lehúzom, ha Látom a tényleges szándékot a vásárlásra :D )
Enkei RP01 - 6,7 kg Eredeti japán anyag. Baja, gondja ,nincs, fényezni kell és mehet fel. 99k
Fényes kerekanya 3000 huf per 16db - Nmthz0lee
https://www.ilmotorsport.de/shop/article_detail.php5?aid=2378&oid=751&depth=3&page=0&count=5&PHPSESSID=88de09c6ba74c9e2b0cf036de699a0fc&lang=EN
16x6,5 ET40 - 7,34kg
Játszani, vagy akár héköznapra is 15x6,5 ET 22 Intra felni (agyméret 56). A felninek nincs baja, majdhogy nem padka sérülés mentes, persze azért van rajta pár kissebb szépséghiba. Jelenleg Vredestein nyárigumival, ami igaz 2008-9 es de profil 5mm felett. Gumival 29.9k Eléggé kiáll, nem beesett mint a gyári felnik.
Sportive felni - mondhatni makulátlan állapotban. Jelenleg fekete plasti dippel takart, "érintetlen" peremek, a peremen fényvisszaverős felnicsík. 74.999 Huf ű8Amennyiben komoly vevő vagy , de a fekete plasti dip nem kell, lehúzom, ha Látom a tényleges szándékot a vásárlásra :D )
Enkei RP01 - 6,7 kg Eredeti japán anyag. Baja, gondja ,nincs, fényezni kell és mehet fel. 99k
16x6,5 ET40 - 7,34kg
jaj, azé már csak nem keresne másik gumist mer a bár sok vagy kevés.
ha meg ráz az a fránya akkor kell centrirmester, vagy egy futómíves, vagy nemtom
peace
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Ha a centrirozas sz@r azon a fujas nem segit akarmennyit hajlong a kocsi mellett.
Ha a centrirozas sz@r azon a fujas nem segit akarmennyit hajlong a kocsi mellett.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Szia ! Ment PÜ.
gumiabroncslap.hu BP Fogado utca. Keresd Zsoltit es beszéld meg vele, mit szeretnél.
Kicsit off: tudtok ajánlani olyan budapesti gumis, aki értelmes, nem fújja 2,6 bárra, ha azt mondom, hogy 2-re kéne, képes úgy centírozni, hogy utána az autópályán nem kapok sikítófrászt, amikor 130-nál ki akar ugrani a kezemből a kormány, stb? Volt egy igen kellemetlen tapasztalatom a óbudai Marsóval, szóval vannak apróbb kétségeim, hogy ezt a nem túl összetett művelet bármelyik gumis képes normálisan kivitelezni.
Igen, tudom, le kell hajolni, de mindig annyi van a kerékben, amennyit szeretne az ember
Jelképes összegért eladó 4 db 16x7,5-es OZ gyártmányú ABT-nak márkázott felni Győrben. 4x100-as és MX-5-höz való átmérőjű központosító gyűrű is van hozzá. Állapota max. közepes. Játszósnak még jók a gumi, amik rajta vannak. Mail: gofhun [kukac] yahoo.com.au
Kicsit off: tudtok ajánlani olyan budapesti gumis, aki értelmes, nem fújja 2,6 bárra, ha azt mondom, hogy 2-re kéne, képes úgy centírozni, hogy utána az autópályán nem kapok sikítófrászt, amikor 130-nál ki akar ugrani a kezemből a kormány, stb? Volt egy igen kellemetlen tapasztalatom a óbudai Marsóval, szóval vannak apróbb kétségeim, hogy ezt a nem túl összetett művelet bármelyik gumis képes normálisan kivitelezni.