atomin
Velünk: 3473 napja
Jöhet
Jöhet
Van valakinek eladó 15"-os lemez felni ?
Elfelejtettük a karosszériást! Érdekel?
Ami ezen kívül fontos hogy 54-es agyméret legyen.
Úgy döntöttem téli gumi is 195/50 R15 lesz. Viszont kicsit bajban vagyok milyen acélfelni kell a kocsira. Addig megvan, hogy 15 x 6; 4 lyuk; 100mm távolság és láttam, hogy van még valami betű+szám (pl. 86h) variáció a felnik leírásában. Na ezt nem tudom mi. Valaki meg tudná mondani?
Légyszi javítsatok ki, ha valami baromságot írtam volna.
Köszi
Van valakinek eladó 15"-os lemez felni ?
Egy kis segítségre lenne szükségem. Télen is használni fogom az autót ezért kell rá vennem téli gumit és mivel a most rajta lévő alufelnit sajnálom, szeretnék lemezfelnit rátenni.
Jelenleg egy 15"-os alufelnin van egy 195/50 R15 nyári gumi.
Milyen felni/gumi combót ajánlanátok?
Egy 1999-es NB-ről lenne szó.
Segítségeteket előre is köszi!
Nekem Na-ra felkerült a téligumi az aura, 195/50 R15 a nyári és a téli mérete is.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Télen is használni fogom az autót ezért kell rá vennem téli gumit és mivel a most rajta lévő alufelnit sajnálom, szeretnék lemezfelnit rátenni.
Jelenleg egy 15"-os alufelnin van egy 195/50 R15 nyári gumi.
Milyen felni/gumi combót ajánlanátok?
Egy 1999-es NB-ről lenne szó.
Segítségeteket előre is köszi!
Üdv, elnézést, mégsem eladóak. Lalee meggyőzött ma, hogy jobb a gyári 15"-os, mint egy nevesincs 16"-os, amit helyette kinéztem
Engem is lebeszélt anno Lalee a csodaszep 16"-os OZ felnikről, dögnehezek voltak (+10kg). . Megérte várni egy 15"-ös gyári Enkei szet-re (bar a 16"-os Unplugged felnik lattan meg mindig könnybe lábad a szemem.
.
Sztm jo döntést hoztál!
Üdv, elnézést, mégsem eladóak. Lalee meggyőzött ma, hogy jobb a gyári 15"-os, mint egy nevesincs 16"-os, amit helyette kinéztem
Nocsak? Nem eladás lesz végül, hanem fejlesztés?
Eladó lenne egy szett szép állapotú 15"-os gyári Mazda ötágú felni Bridgestone Turanza ER300 nyári gumikkal (195/50R15), amik kb. 70-80%-osak. Az árat megbeszéljük.
Engem érdekelne a szett, milyen évjáratúak a gumik?
Eladó lenne egy szett szép állapotú 15"-os gyári Mazda ötágú felni Bridgestone Turanza ER300 nyári gumikkal (195/50R15), amik kb. 70-80%-osak. Az árat megbeszéljük.
Csörgess meg. Telekom. 5i4 99hetven9
Ha érdekel, mit csináljak?
Ezen egy szett pofas nyarigumi van, de 2 ildallal visszabb 11.08 van tobb info