krulos
Velünk: 2977 napja
ok, köszi, majd valamikor beugrok hozzájuk és megkérdezem!
Money won is twice as sweet as money earned
ok, köszi, majd valamikor beugrok hozzájuk és megkérdezem!
Szia! Azt néztem, köszi, de színesben senki se tud ilyenről?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Na ez az, kéne valami jobb minőségű. Már ha létezik egyáltalán.
Hi, terveim megváltoztak így a Palcsitól vásárolt 3 db NB felnit gumizva továbbadnám. Csak egyben a 3db-ot 30k, ahogy korábban is volt.
Ez a típus ugye:
A RedSuntól rendelt JR anyákról nekem is lejött az összes festék egy pár csavarás után, úgyhogy az tényleg ilyen...
Szia! Azt néztem, köszi, de színesben senki se tud ilyenről?
Sziasztok!
Létezik-e olyan kerékanya, ami anyagában színezett, vagy pedig nagyon tartós rajta a festés?
(Nekem a JR kerékanyáim háromszori kézzel való gumizás után már nagyon kopottak, pedig kifejezetten próbálok mindig óvatos lenni)
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Hi, terveim megváltoztak így a Palcsitól vásárolt 3 db NB felnit gumizva továbbadnám. Csak egyben a 3db-ot 30k, ahogy korábban is volt.
Ez a típus ugye:
Ez a típus ugye:
Sziasztok!
Létezik-e olyan kerékanya, ami anyagában színezett, vagy pedig nagyon tartós rajta a festés?
(Nekem a JR kerékanyáim háromszori kézzel való gumizás után már nagyon kopottak, pedig kifejezetten próbálok mindig óvatos lenni)
stipi stopi szeretném megvenni 0630 9222299. már kerestelek.
Sziasztok,
Nyárigumi vásárlás előtt állok. A dilemma a következő:
215/40ZR16 vagy 205/45ZR126
Ti melyiket ajánlanátok normál használatra?
Elvileg a másik is jó, de nem hiszem hogy sok féle gumi lenne belőle mint választék.
A 215-höz már 7,5-8 coll széles felni kellene.
A 205 még jó a 6,5-7 collon.
Szerintem.
Ha már 205/45 16, akkor van egy szett gumim. Continental sportcontact, szólj ha érdekel, még a ragacs a gumin van, nem kopott le, igaz 2010-es gumik, de raktározva voltak idáig.
Miata.hu tagoknak 60 a 4 db.
Sziasztok,
Nyárigumi vásárlás előtt állok. A dilemma a következő:
215/40ZR16 vagy 205/45ZR126
Ti melyiket ajánlanátok normál használatra?
Üdv, B