Cimbi
Velünk: 4588 napja
Egy kicsit elszállt a költségkeretem. Ha valaki új gumikat tervez és a mostaniak még nem túl rossznak mondható nyárik, akkor átvenném Őket!
195/50R15
if in doubt, flat out.
Egy kicsit elszállt a költségkeretem. Ha valaki új gumikat tervez és a mostaniak még nem túl rossznak mondható nyárik, akkor átvenném Őket!
195/50R15
if in doubt, flat out.
eladó lett egy szett Michelin PilotSport3 (195/50R15) 2015 márciusában vettem újonan, 1 nyarat futott
Szállítás Győr-Bp irányban megoldható
ha valakit érdekel, szóljon!
Szia. Árban mire gondoltál?
ELKELT!
eladó lett egy szett Michelin PilotSport3 (195/50R15) 2015 márciusában vettem újonan, 1 nyarat futott
Szervusz!
első körben 15e/db
(az első jelentkező a "még átgondolom" állapotot képviseli)
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Neeeem, csak ez a garnitúra kovácsolt, szorgos magyar kezek kalapálták fáradhatatlanul utólag galaktikusanmonsztererősre.
Ez jó hír, ezek szerint 3 garnitúra kovácsolt felnim van. Az öreg japán mesterek mostanában nem kardot, hanem felnit kovácsolnak.
Nagyon erős kovácsolt mx5 felnit valaki? http://img4.racing-b____4x100_15_4_db_elado
Akkor lehet nem te ajánlottad, de volt valami közútra, ami nem az RE002 és nem a michelin volt..
Hunya, mintha ajánlottál volna korábban más gumit, csak nem találom hol volt, illetve mi volt..
Advan Neova AD08R (de ezt nem közútra, ahhoz hangos)
Hunya, mintha ajánlottál volna korábban más gumit, csak nem találom hol volt, illetve mi volt..
Igen, szóval maradt az RE002
kemény 15300 Ft-ért
Mennyire gond az hogy a sebesség index W(270km/h)
Nem lesz nagyon nehéz?
Nehezebb talán minimálisan, mint a V-s mondjuk, de nem hiszem, hogy ezt fogod megérezni. Oldalfala szerintem picit vastagabb lehet, sportosabb lesz a kanyarvétel! :-)
Nekem sosem volt sima V-s gumim, így nem tudom milyen lehet... :-)
Igen, szóval maradt az RE002
kemény 15300 Ft-ért
Mennyire gond az hogy a sebesség index W(270km/h)
Nem lesz nagyon nehéz?
Köszönöm a tippeket, akkor marad az eredeti méret.
Bridgestone Potenza Adrenalinból az
RE002 vs RE003 között mi a különbség? Érdemes esetleg az újabbat venni?
Passz. Ez az Re003 valami újabb modell lehet, eléggé hasonló minta. Kapható ez nálunk egyáltalán?
Köszönöm a tippeket, akkor marad az eredeti méret.
Bridgestone Potenza Adrenalinból az
RE002 vs RE003 között mi a különbség? Érdemes esetleg az újabbat venni?
RE-002-ből én is elfogyasztottam két garnitúrát. Ár/érték arányban nagyon jó. Azért versenypályán hamar kijönnek a korlátai, kb. 2 másodperc minusz az Ad08-hoz képest Kakucson, de vizen príma, és nem egy gyorsan elfogyós típus.