Matt
Velünk: 5586 napja
Szerintem az RE-002 nagyon jó, de nem akarom magasztalni meg elfogadom, hogy a Michelin lehet jobb, mert nem volt olyanom sose.
A T1-R-nél, meg a Paradánál amikről van felhasználói tapasztalatom azoknál fényévekkel jobb, árban is oké. Szóval egy jó opció, de biztos van jobb.
Szerintem a használati környezet is nagyon fontos...Nekem a Bridgestone 147-es GTA-n (250 ló elsőkeréken) volt fent, állandó (esőben-melegben) használatra. Főleg autópályán, autóúton használtam. Hétköznapi használatra jó volt, de nem tapadt annyira, mint egy kölcsön kapott szett Parada, amit kifejezetten nyári melegben használtam csak.
A mazdámat csak nyáron, melegben, jóidőben használom, ezért is inkább a Paradát vettem, mert ha leszakad az ég, legfeljebb lassaban megyek. De szárazon jobb a Yokohama. Szerintem. ...vagy nekem jobban bejött.
Igen, szárazon viszonylag jó a Parada, de ott sem annyira mint egy picit pálya fókuszúbb gumi. Nálam hamar elmelegedett és ahhoz képest nagyon gyorsan kopott. Vizes körülmények között meg nagyon rossz, de legalább drága.
De ja, kinek a pap, kinek a papné. Mindenki mást vár el egy jó gumitól. Tomival nagyjából hasonló felhasználásra tartjuk az emixet, bár a 240-es sebesség index dilemmájával kicsi elbizonytalanított, hogy talán Nardo-ban lesz tesztpilóta a nyáron?