Dragunov66
Velünk: 3082 napja
fb-n is érdemes nézegetni.én ráállok,úgyis ha van időm nézegetek arra fele.sok sikert hozzá
fb-n is érdemes nézegetni.én ráállok,úgyis ha van időm nézegetek arra fele.sok sikert hozzá
ha valaki lát ilyen felniket Michelin PilotSport3 gumival, akkor feltétlen szóljon, mert ma reggelre lopták el tőlem!
illetve ha valakinek van 15" méretben fölöslegesnek tűnő felniszettje, használható gumival akkor gondoljon rám!
Hú Csabi, tegyél rá egy bazi nagy lakatot az ajtóra. Ha felbukkan lecsapunk rá!
hali.barátom keres mx5 felni szettet.egyenlőre csak érdeklődnék 15-16-os jöhet szóba
ha valaki lát ilyen felniket Michelin PilotSport3 gumival, akkor feltétlen szóljon, mert ma reggelre lopták el tőlem!
illetve ha valakinek van 15" méretben fölöslegesnek tűnő felniszettje, használható gumival akkor gondoljon rám!
Szia,
Van egy szett felnim, nem szép, meg padka karcos a széle, és csak három gumim van hozzá, az is csak külön, de szívesen odaadom, ha érdekel. Képeim között látszik is az autón, 5 ágú, picit csavart küllőkkel (nem a gyári mazda, hanem a Radius VIA r2). Túl sok pénzt nem kérek érte, vagy elviszed most, és szólsz ha van rá keret is.. Írj mailt, ha érdekel.
Hogy lopták el?
Szia,
Van egy szett felnim, nem szép, meg padka karcos a széle, és csak három gumim van hozzá, az is csak külön, de szívesen odaadom, ha érdekel. Képeim között látszik is az autón, 5 ágú, picit csavart küllőkkel (nem a gyári mazda, hanem a Radius VIA r2). Túl sok pénzt nem kérek érte. Írj mailt, ha érdekel.
Hát ez gáz. Sajnálom. Majd nézegesd a racingbazárt meg az olx-et hátha felbukkannak.
Sziasztok,
keresek eladó R888-as Toyo gumikat 195 50 vagy 205 50 R15 méretben. Ha jól tudom,Oszakon most ezek tiltottak bizonyos kategóriákban,így hátha akad valakinek eladó.
205-ből akár 1 is jó lenne ha jó állapotú.
Köszi!
Köszi,de ezek már nincsenek meg!
Sziasztok,
keresek eladó R888-as Toyo gumikat 195 50 vagy 205 50 R15 méretben. Ha jól tudom,Oszakon most ezek tiltottak bizonyos kategóriákban,így hátha akad valakinek eladó.
Köszi!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sziasztok,
Köszi!
gyakorlatilag a csapágyak halnak meg korábba, ennek mértékéről vannak eltérő vélemények, de attól függ mekkora a szélesítés.
én anno a nyomtávszélesítő+csapágy keresőszavakkal indultam neki, aztán olvasgattam sokféle véleményt, tapasztalatot.
köszi a válaszod konkrétan mx5-re voltam kiváncsi hogy hogy viselkedik,amennyi autó annyi féle csapágy és kivitelezés. de akkor nagyon nem kell aggódnom ha végre elszánom magam egy nyomtávszélesítésre
gyakorlatilag a csapágyak halnak meg korábba, ennek mértékéről vannak eltérő vélemények, de attól függ mekkora a szélesítés.
én anno a nyomtávszélesítő+csapágy keresőszavakkal indultam neki, aztán olvasgattam sokféle véleményt, tapasztalatot.
Nem lesz kicsit széles a 7-es felnire az a gumma? Nekem 9- esen van ekkora.
Mehet 225 is 7"-ra
Btw ha már 9 col lenn itt egy széles szett épp eladó :
Hali.bocsi az offert de nem akarok uj topicot nyitni.szoval adott egy NB egy EET26os 7J felni.mivel szelesitve lesz az auto bent lesz a felni es butan fog kinezni.mivel. kisebb ETs felni nehez kapni ha meg megis arany aron ezert szeretnek nyomtav szelesitot.az a kerdes hogy meknnyire van ez hatassal az autora?tobben mondtak hogy kinyirja a futomuvet,ez mennyire igaz?