atomin
Velünk: 3473 napja
Facebook felni csoportban eladó 9,5" x 15" bbs 2 db, ez kellene a vasak alá hátra
Facebook felni csoportban eladó 9,5" x 15" bbs 2 db, ez kellene a vasak alá hátra
Hali.pilis(2721) de retro elvez elsobseget :-)
Ez így természetes, előbb ugrott!
Van elado alig hasznalt homokszorom:-D. 75 kg kvarc homokkal ami egyszer at kell szitalni mert 1mmes.(nem sok kavics van benne.de egy haztartasi szurovel pikk pakk megy):-) en is felnihez hasznaltam.15ert viheto.bocsi az offert :-D
Hello!
Én vevő lennék rá!
Helyileg hol lehetne átvenni?
Hali.pilis(2721) de retro elvez elsobseget :-)
Van elado alig hasznalt homokszorom:-D. 75 kg kvarc homokkal ami egyszer at kell szitalni mert 1mmes.(nem sok kavics van benne.de egy haztartasi szurovel pikk pakk megy):-) en is felnihez hasznaltam.15ert viheto.bocsi az offert :-D
Hello!
Én vevő lennék rá!
Helyileg hol lehetne átvenni?
persze.holnap délelött tudok küldeni
Kuldenel pár képet mailben nekem?
Z_Marci a felniket igen először homok szórni kell(én ezt magamnak csináltam aztán a fényező meg csiszolt rajta h Fasza legyen....)alapozó meg fény neki...kupakrol.se pattog le óvatosan kell kiszedni meg vissza rakni( én mondjuk nem hagyom a gumisnak) szint pedig a fényező tudni fogja ha kikeresel vmi nevesebb szint pl én Subaru aranyat kértem és ő tudja mit.kell h kérjen....
Ertem.koszonom sracok.akkor nem szenvedek vele :-D
Sziasztok! Sikerült beszereznem egy szett gyári alufelnit, de sajnos hólyagosodik, pattog a fényezése, ezért szeretném rendbetetetni szezonig. Mi ennek a legcélszerűbb módja? Homokszórás és autófényező? Ha már festeni kell, valami más színre gondoltam, némelyik NBFL-en gyárilag volt sötétebb szürke (pl. boogie84 autóján), meg NC-ken is láttam még sötétebbet (azt nem tudom gyári-e), ezeknek van valami színkódja, vagy ránézésre megcsinálja egy fényező? Robuss-nál pedig azt néztem, hogy a Mazda jeles közép kupak is arany színű, azt is ugyanúgy le lehet fényezni, nem fog pattogni a műanyagról? Köszi a válaszokat!
ahogy a srácok is irták, magyarul központosító, nem tehermentesítő, nekem van fém is, na amikor le akarom szedni, akkor kell hozzá kalapács, mert rá rohad
gondolom azért jobb mert mint a nevében is benne van tehermentesíti a csavarokat,persze nem 100%-osan de valamilyen szinten.persze én fémet tennék bele,esztergályosok csinálnak is,csak gondoltam hogy még bepróbálkozok itt is,hátha
De csak magyarul tehermentesítő, angolul hubcentric ring és pont ez a lényege. Nem tehermentesít hanem segít felszereléskor centrikusan tartani a kereket akkor amikor még nincsenek a helyükön a csavarok. Utána nem csinál semmit, nem tehermentesít semmit.
gondolom azért jobb mert mint a nevében is benne van tehermentesíti a csavarokat,persze nem 100%-osan de valamilyen szinten.persze én fémet tennék bele,esztergályosok csinálnak is,csak gondoltam hogy még bepróbálkozok itt is,hátha
Igen, nekem is ezt mondták gumis ismerősök. Valojában nem tehermentesitő, mivel senki se szeretné ha egy 200 Ft -os müanyagkarika tehermentesítené a kerékcsavarjait.... inkább központosít, könnyiti a felrakását a keréknek. Én vettem, mert filléres és praktikus. De ha nincs kéznél, nem katasztrofa.