wolfblind
Velünk: 3826 napja
Köszönöm szépen!
Fel is hívtam, de csak 3 db-ot árul.
Nemet bontoban stuttgartban van ilyen, egy szett 150eur de sztem alkudhato az ar...
Köszönöm szépen!
Nemet bontoban stuttgartban van ilyen, egy szett 150eur de sztem alkudhato az ar...
Köszönöm szépen!
Basszus tegnap akadtam bele egy hirdetésbe valami egész normális áron volt itthon egy szett gumival. Megpróbálom úra megtalálni.
Sziasztok!
Keresek NA-ra való gyári 7ágú alufelnit.Ilyet:
Köszöntem!
Szia! A 16"-os gyári Enkei marad, mellé szeretnék, mert 15x6"-ra egyszerűbb (játszós) gumi méreteket szerezni + ez felninként még 1 kilóval könnyebb .
Elkelt Miskolcra (remélem legalább klubtaghoz), így ha vkinek van ilyen felnije, az kérem írjon.
Megkérdezhetem, hogy miért akarod lecserélni a 16-osokat?
Nincs vki esetleg Makó környékén?
Jónak tűnik, de tőlem elég messze van, pedig némi alkuval érdekelne...
Elkelt Miskolcra (remélem legalább klubtaghoz), így ha vkinek van ilyen felnije, az kérem írjon.
Őket ismeri valaki? Felni felújítással és eladással foglalkoznak... BBS-ek miatt tévedtem az oldalra.
Telefonban jelezte, hogy az oldal rég nem frissült, személyesen készséggel áll rendelkezésre. Felújít és értékesít, mivel egyre nehezebben beszerezhetőek a felnik, így az áruk is elég rendesen emelkedik a piacon.
Igény esetén "méretre készíti"...
Ezek is az Ő hirdetései:
Hiába, ez nem fog kijönni!
Kinek kell egy alig használt szett RPF1?
Nekem kéne, ha nem lenne fekete és et35 lenne.
Nekem kéne, ha nem lenne fekete és et35 lenne.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Azért a matekra figyeljetek a sráccal ;-):
Hú, ezektől Ordune gatyája fog azonnal menni a mosásba!
Őket ismeri valaki? Felni felújítással és eladással foglalkoznak... BBS-ek miatt tévedtem az oldalra.