Sztif
Velünk: 2051 napja
Nekem ez a méret van 195/50 15 el Hungaroringen kicsit elől bele ért amúgy elfér pedig lent van az autó. Szerintem NA ra jó méret pont.
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Nekem ez a méret van 195/50 15 el Hungaroringen kicsit elől bele ért amúgy elfér pedig lent van az autó. Szerintem NA ra jó méret pont.
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Nekem et30 205/50 gumival.Nézd meg az NA képem.
Tiszakécske
Nekem et30 van, nézd meg az NA képeim.
sziasztok,15x7 et24 felni mennyire lóg ki? mennyire ültetéskompatibilis?
Sziasztok
Eladó egy szett 14-es, 4x100-as Enkei felniszett. Szép állapotnak örvend. Előző tulaj újraszinterezte, illetve a kupakok is le lettek festve 18J színre. Sajnos ott némelyikről ez kezd feljönni.
Nekem kb két és fél évig volt az autón, ezalatt kapott pár pályanapot, de nem volt vele semmi gond. Ez csupán a gumin látszik picit, ott is csak a két elsőn
Apropó gumik. 185/60R14 Vredestein Sportrack5 van rajta, még nagy profilmélységgel. Két gumi 17es gyártású, kettő pedig 18as.
Egy ideje nem voltak fent. Gondoltam megtartom játszósnak, de egyrészt túl jó, nem lerúgott szett ehhez, másrészt csak pályázni járok, forgatni és driftelni nem, oda meg van más.
Ha senki nem viszi, akkor előbb utóbb tényleg elmegyek vele és leforgatom
Ár: 70.000 Huf
Sziasztok! Eladó négy darab új, gyári dobozában lévő NBFL felni. Piliscsabán lehet megtekinteni. 150e a négy darab. Érdeklődés esetén hívjatok, mert nem kapok értesítéseket az oldalról... 06 20 négyszázegy 0953
Sziasztok
Eladó egy szett 14-es, 4x100-as Enkei felniszett. Szép állapotnak örvend. Előző tulaj újraszinterezte, illetve a kupakok is le lettek festve 18J színre. Sajnos ott némelyikről ez kezd feljönni.
Nekem kb két és fél évig volt az autón, ezalatt kapott pár pályanapot, de nem volt vele semmi gond. Ez csupán a gumin látszik picit, ott is csak a két elsőn
Apropó gumik. 185/60R14 Vredestein Sportrack5 van rajta, még nagy profilmélységgel. Két gumi 17es gyártású, kettő pedig 18as.
Egy ideje nem voltak fent. Gondoltam megtartom játszósnak, de egyrészt túl jó, nem lerúgott szett ehhez, másrészt csak pályázni járok, forgatni és driftelni nem, oda meg van más.
Ha senki nem viszi, akkor előbb utóbb tényleg elmegyek vele és leforgatom
Ár: 70.000 Huf
Sziasztok
Nekem kb két és fél évig volt az autón, ezalatt kapott pár pályanapot, de nem volt vele semmi gond. Ez csupán a gumin látszik picit, ott is csak a két elsőn :)
Apropó gumik. 185/60R14 Vredestein Sportrack5 van rajta, még nagy profilmélységgel. Két gumi 17es gyártású, kettő pedig 18as. Fotó mellékelve ezekről is.
Ha senki nem viszi, akkor előbb utóbb tényleg elmegyek vele és leforgatom :)
Sziasztok
Nekem kb két és fél évig volt az autón, ezalatt kapott pár pályanapot, de nem volt vele semmi gond. Ez csupán a gumin látszik picit, ott is csak a két elsőn :)
Apropó gumik. 185/60R14 Vredestein Sportrack5 van rajta, még nagy profilmélységgel. Két gumi 17es gyártású, kettő pedig 18as. Fotó mellékelve ezekről is.
Telefonról nem engedi valamiért a kép beillesztését, de küldök szívesen fotókat.
Sziasztok
Sziasztok!
Van egy eladó Uniroyal MS Plus 77 téli gumi szettem, 195/50 R15 méretben.
Nem sokat volt használva, tárolva szakszerűen volt: páramentes, hűvös, napfénytől védett helyen. Szezon előtt és után minőségi gumiápolóval volt mindig kezelve.
Dot száma: 2117
Futófelülete: 5mm-6mm
Ár: 25e/szett
Érdeklődni: rochyKUKACvipmailPONThu
Van egy eladó Uniroyal MS Plus 77 téli gumi szettem, 195/50 R15 méretben.
Nem sokat volt használva, tárolva szakszerűen volt: páramentes, hűvös, napfénytől védett helyen. Szezon előtt és után minőségi gumiápolóval volt mindig kezelve.
Dot száma: 2117
Futófelülete: 5mm-6mm
Ár: 25e/szett
Érdeklődni: rochyKUKACvipmailPONThu
Szia Basq!
Az jó hír, ha már a gumi választásnál jár az MSM.
A 16"-os NBFL felni az 6,5" széles? Mert akkor elég "beefy" lesz rajta a 225-ös gumi. Nálam a 205-ös semi-slick van 6,5"-os felnin és az is elég ballonosan néz ki, igaz az csak 15" átmérőjű. Ha gondolod, gyere el egyik hétvégén, aztán nézd meg, vagy próbáld ki!
Egyébként, a netes kalkulátorok szerint (ha jól írtam az MSM és az NBFL gyári méreteit) így nézne ki:
Elférni, éppen elfér...
Sziasztok!
Tanács kellene: fel tudnék rakni 225/45R16 fincsi (újszerű AD008, nem használtak) gumikat az MSM-re (mondjuk úgy NBFL-re), de vajon érdemes-e?
Van valakinek tapasztalat? NBFL 16-os felnikre tudnának kerülni?
Vagy hagyjam a fenébe, nem éri meg?
Illetve alternatív gumikérdés: ha pályázni is szeretgetek, de gumikat hurcolni és átrakni kevésbé, akkor a 15-ös Federalnak van igazán jó alternatívája?
köszi
basq
Sziasztok!
Keresek eladó 6Jx15 gyári Enkei alufelnit (olyat ami a mellékelt képen van)! Páratlan db szám előny, de a cél 4-8db lenne. Karcok és fényezés állapota nem számít.
Találtam! Köszi Gyula!
Sziasztok!
Keresek eladó 6Jx15 gyári Enkei alufelnit (olyat ami a mellékelt képen van)! Páratlan db szám előny, de a cél 4-8db lenne. Karcok és fényezés állapota nem számít (legalább jó alkualap).
Kontakt:
Email: kisflexteam@gmail.com
Instagram: @celicamarx
Sziasztok!
Keresek eladó 6Jx15 gyári Enkei alufelnit (olyat ami a mellékelt képen van)! Páratlan db szám előny, de a cél 4-8db lenne. Karcok és fényezés állapota nem számít (legalább jó alkualap).
Találtam! Köszi Gyula!
Sziasztok,
jelenleg egy 2008-as 1.8 sperres Nc-m van, 17-es Niseko felnikkel és 205/45-ös gumikkal de azon gondolkodtam,hogy váltanék 16 colra. Eléggé kemény, nem túl komfortos a méret.
Van aki NC-n 16-os kerékkel jár,tudna esetleg képet mutatni?
Nekem van egy Eibach ültetőrugó a kocsi alatt,szóval talán nem nézne ki nagyon bután a 16-os kerék.
Az attól függ, mik a legfőbb szempontod a gumiválasztásnál.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992