Köszi neked is
Sziasztok!
A tapasztalatotokra szeretnék hagyatkozni. Szerintetek beférne NBFL alá egy 16" j7,5 et: 35-ös felni?
Előre is köszönöm a segítséget!
De az amit írtál az simán. No para.
Sziasztok!
A tapasztalatotokra szeretnék hagyatkozni. Szerintetek beférne NBFL alá egy 16" j7,5 et: 35-ös felni?
De az amit írtál az simán. No para.
Sziasztok!
4db NBFL Sportive 16" felni Bridgestone Turanza 205/45 gumikkal eladó
ELKELT
4db NBFL Sportive 16" felni Bridgestone Turanza 205/45 gumikkal eladó
A felnik nem ráznak, a képeken látható kisebb karcolások vannak rajtuk.
A gumi DOT 3610 gyártású, profilmélység még van, elég jól tapad, nincs kirepedezve, egyiken van egy padkázásból adódó felszíni sérülés (tolatásnál keletkezett, nem nagy sebességgel), ld képen.
Budapesten megnézhető, átvehető.
70000 HUF
B
A 15"-ba a 195/50-el nekem csak az a bajom hogy hiába irja váltóméretnek, de valójában az 576mm asszem, a 205/45-16,/591mm/ meg még a 195/45-16 /582mm/ is nagyobb átmérő , aminek a 195/55-15 /596mm/ felelne meg. Illetve a 195/50 R16 ami már magasabb, meg még ritkább
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Nem tudom, csak azt hogy nekem 16" kell, az meg legolcsóbban is 26-28/db
https://www.gumik.hu/product/Federal/45/16/R-268682
.
Na beírok én is, ha már mindkét gumiból elfogyasztottam pár szettet. A tapasztalatokat amúgy sokszor leírtuk, rá kell keresni.
Ad08 asszem 6mm profilmélységgel jön. Nekem sikerült vele 1,5 szezont letolni évi kb. 8 ezer utcai km, OSZAK-ozás és néhány pályanap. Annyira nem fogy gyorsan ha vigyázol rá, esőben teljesen vállalható ha van rajta minta.
Szerintem ha nem tervezel valami komolyabb pályanapos karriert, akkor totál overkill az Ad08. Igazából kicsit meg is öli a feelinget utcán, mert nem engedi úgy dobálni a farát és sajnálod ölni, mert gyorsabban kopik.
Re-002 szerintem egy nagyon jó mindenes gumi. Én is abban gondolkozom most utcára, pályára meg az Ad08 vagy valami még tapadósabb.
16-os felni meg egy szívás, mert egyre kevesebb a gumi rá és sokkal drágább mint a 15.
Ha jol emlekszem kecskemetre mentunk szakado esoben. Palyan 120nal fekeztunk egyet, ugy emlekszem Hunyanak is picit megindult az auto nekem pedig biztos. De nem volt gond.
Akkor forgott meg Dani a turbos NA-val. Neki r888 volt fent akkor.
Palyara vagy kozutra vennel ad08-at? Kozutra sztem felesleges, ahogy Roli irja hangosabb es merevebb is az oldalfala.
Kulfoldrol meg rendelheto az ad08 ill. az re002?
Off: Azért az időket nézve kicsit megnyugtat, hogy 1.8-as a kocsid és nem 1.6-os!
On: ne vegyél komolyabb gumit! :-)
Black Sushi
Nem gáz vízen, használható, de azért elmarad pl. a Pilot Sport-tól.
Lényegesen hangosabb mint egy sima utcai, és a keményebb oldalfal miatt nem annyira komfortos.
Black Sushi
Az Ad08 milyen bordamélységü újan? Tényleg nagyon gáz vizen? Mert az volt még egy lehetöség de mindről írnek már annyifélét - nagyon kopik? Hangos?
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Már csak egy féknyire és gátlónyira vagyok egy értékelhető teljesítménytől. Nem sokat segítenek az alibi féktávok, amiket a saját autómmal tudok bevállalni, illetve a szekérszerű pattogás sem (amiről Brankó tudna mesélni) Szerintem Peti autójával jobbat tudtam menni, mint a sajátommal, a meglévő félelemérzet mellett is (meg hogy rossz oldalon van a kormány az övében).
40 közepe? Nekem kompival már volt, hogy összejött. Önnel még lesznek problémáink úgy érzem.
OSZAK-ra próbáld majd ki a Firehawk-okat amiket tőlem vettél. Állítólag 3mp-cel gyorsabb bójánként mint egy félszslick.