Ordune
Velünk: 5256 napja
Szívesen, máskor is.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Szívesen, máskor is.
Köszi hétfőn felhívom!
Ordune! köszönöm a felajánlást de sikerült máshogy megoldani de nagyon köszönöm mégegyszer
Turp!
Szerintem is az egy picit sok,de ha gondolod hívd fel a felnis barátomat, aki görgözéssel meg felujittásal foglalkozik.
Tel. 06209692214
Ha felhívod, mond meg ,hogy a Seregély Zsolt tól kaptad meg a számot ,és bíztos tud neked segíten.
hát én nem tudom mennyire csilivili felnik, de egy szerényebbhez egy sima homokfúvás meg szinter tuti olcsóbb, persze lehet h nem olyan szép
Holnap kiderül mikor vihetem a felnimet felújítani
Egyébként valakinek van ebben tapasztalata(Bird)?
nekem 8-at mondtak/db csiszolás festés lakkozás
Én Bárban lakok, úgyhogy az mindenkitől messze van szerintem.
Köszi hétfőn kiderül hogy menyi a felni javítása és akkor jelentkezem
Oda tudom adni a régi téligumijaimat gyári könnyűfémfelniken.
Idén már úgysem hozom ki télre.
Ha eljössz érte, viheted.
KB 2 hét
Mi az a messze?
Nekem lenne, csak szerintem messze vagyok neked.
Mennyi időre kellene?
Sziasztok
Nincs valakinek véletlenül kölcsönbe 4 felni gumival? Akármilyen jó csak arra kell, mivel az én felnijeim mennek javításra, hogy lábon maradjon a kocsi, mert esetleg ki kell állni az udvarról, de többet nem, mennék vele!
Előre is köszi
Szia!
Köszi a választ!
Nagyon remélem, hogy be fog alá férni, mert nagyon tetszik És el kell ismerni, elég vad lesz tőle.
Az ET szám mérésem szerint sajnos elég alacsony kb 25mm és ez okozhat problémát.
Üdv:
Andris
Szerintem nem lesz vele gond.
Nekem 205/45/16 van fent,ültetve és semmi probléma.
Még férne alá nagyobb
Milyen ET-je van a felninek?
Sziasztok!
Felni:
Próbált már valamelyikőtök R15 J7- es (185mm széles) felnit rakni a kicsike alá (NB)? Nekem már sikerült megvenni a felnit és félek, hogy nem fog beférni. Mellesleg ültetett az autó.
Gumi:
Bár még sokára lesz a nyár, de azért nézegetem a gumikat. Van valakinek tapasztalata a Conti Premium Contact 2 gumilyával? Nekem nagyon szimpi a minta, valami hasonlót szeretnék. Vagy Nokina V-s.
Válaszotok várom és köszönöm:
Andris