uno1, 2015-03-11 9:26:22
Nekem leginkább az RX8 formálya tetszik! és a praktikussága (4 ülés, viszonylag nagy csomagtartó, különleges motor, (bár pont ez az egyik legnagyobb ellenérv..) stb stb..
Megvan még egyébként?
Most láttam a HAHU-n egy Porsche boxtert '99-es évjárat 2.800.000-ért, érdekes hogy nem drágább mint egy NC, igaz öregebb is.
A fenntartása sokkal több mint egy MX5-nek??
Vezetni tenyleg nagyon jo egy Porschet azt en sem tagadom, tavaly vezettem egy 996-ot 3.4-es 300lovas ha csak kicsit is, fek futomu motorero tenyleg nem vetheto ossze egy szeria Miataval, de fenntartani kene a francnak, max inkabb berelni egy napra neha(200EUR/nap na meg 7000EUR kaucio
). Itt az SPS-nel vezettem egy regi 3L-es Carrerat 231loval(elso auto amin meg oktoberben dolgoztam) az jobban tetszett, de nagyon gonosz az ujhoz kepest....
De ezerszer egy feltoltott Miata, mint egy ilyen Pori...
Meg egy RX8 is sokkal esszerubb valasztas ha lehet ilyet mondani, vagy veszel egy olyan RX8-at aminek garantaltan jo a motorja, vagy veszel olcson egy motorhibasat es ilyen 7kilobol felujitod meg a szukseges atalakitasokat is megcsinalod, akkor az biztos elmegy 100ezret mind, de meg talan tobbet is....